Sådan opgraderes Internet Explorer

Hvis du er Microsoft Internet Explorer-bruger, er det en af ​​de vigtigste ting, du kan gøre for at forbedre din weboplevelse og sikkerhed, at holde den opgraderet til den nyeste version. At køre en ældre version af Internet Explorer (eller en hvilken som helst webbrowser for den sags skyld) giver dig åbent for sikkerhedsproblemer, der er løst i den nyeste version.

Sådan opgraderes Internet Explorer

Kontroller for at se, hvilken version af Internet Explorer du bruger. Hvis du allerede har det nyeste, har du ikke brug for en opgradering. Åbn Internet Explorer, klik på menuen "Hjælp" i øverste venstre hjørne, og vælg "Om Internet Explorer." Her vil du se, hvilken version af Internet Explorer du bruger. Skriv versionsnummeret.

Sådan opgraderes Internet Explorer

Brug din browser til at navigere til det link, der er angivet i Ressourcer nedenfor. Dette er den officielle Internet Explorer-opgraderingsside fra Microsoft. Pas på bedragere, som du kan finde ved at søge på Internet Explorer. Du lander muligvis på en webside, der installerer malware, spyware eller uønskede værktøjslinjer.

Web, Explorer ,, Opgradering, Explorer, Browser ,, Browsere ,, 7, Internet, Download, Ny

Hvis den tilgængelige version på denne side er højere end den, du allerede har installeret, skal du klikke på linket for at installere Internet Explorer. Det kan være en enkelt knap, eller du skal muligvis vælge en version baseret på det operativsystem (som Windows 7 eller Windows 8), som du har installeret.

Sådan opgraderes Internet Explorer

Download filen og kør den, og din computer vil gøre resten. Pas på et tilbud om at ændre standardwebbrowseren; Hvis du foretrækker at have en anden browser (som Firefox eller Chrome) som standard åben, skal du afvise alle tilbud for at gøre Internet Explorer til din standard.

Sådan opgraderes Internet Explorer

Luk alle programmer, der er åbne, før du fortsætter, og afslut installationsprocessen. I nogle tilfælde skal du muligvis genstarte din computer - men det er for det meste ikke nødvendigt. Derefter er du klar og udstyret med den nyeste version af Internet Explorer.

Advarsler

Pas på tredjepartswebsteder, der tilbyder downloads for at opgradere Internet Explorer. Disse er muligvis forudindlæst med spyware eller værktøjslinjer eller indeholder vira. Kontroller altid din adresselinje for at sikre, at URL'en siger "Microsoft.com", før du downloader den.