Sådan programmeres berøringsskærmskærme

Touchscreen-skærme giver brugerne mulighed for at udføre bestemte funktioner ved blot at trykke på skærmen. Du kan programmere berøringsskærmskærme, når softwaren til skærmene er installeret på computeren. Softwaren er nødvendig for, at computeren kan fortolke, hvad den skal gøre, når en bruger berører skærmen. Installation af softwaren til din berøringsfølsomme skærm udføres, når skærmen er blevet tilsluttet computeren.

Trin 1

Frakobl din eksisterende skærm fra computeren. Skru skærmkablet af videoindgangsporten på bagsiden af ​​computeren.

Trin 2

Sæt skærmen i videoindgangsporten på computeren. Dette kan være en indbygget videoindgang eller videoindgangen på et grafikkort.

Trin 3

Sæt skærmen i en stikkontakt eller en stikkontakt.

Trin 4

Tænd for skærmen ved at trykke på tænd / sluk-knappen, og tænd derefter computeren.

Trin 5

Vent på, at operativsystemet indlæses. Operativsystemer som Windows genkender den nye skærm og installerer de nødvendige softwaredrivere.

Trin 6

Indsæt installations-cd'en i drevet på computeren.

Trin 7

Vent til operativsystemet genkender cd'en og starter Windows Installer. Klik på knappen "Næste" for at fortsætte.

Trin 8

Følg instruktionerne, der vises på hvert skærmbillede, og tryk på knappen "Næste" for at fortsætte. Klik på knappen "Finish" for at afslutte installationen.

Trin 9

Genstart computeren, hvis du bliver bedt om det.

Trin 10

Berør skærmen for at sikre, at den fungerer korrekt. Tryk to gange på et ikon, som om du klikker med en mus, og se om programmet åbnes korrekt.

Dobbeltklik på ikonet til skærmsoftwaren på skrivebordet, og se efter en "Konfiguration" -mulighed under et af rullemenuelementerne. Kørsel af konfigurationen programmerer skærmen til de indstillinger, du vælger.