Sådan oprettes et privat websted

Hjemmesider kan være nyttige til deling af både personlig og forretningsinformation med andre på en effektiv og professionel måde, men i nogle tilfælde vil du muligvis ikke have, at hele online-samfundet skal have adgang til dit websted. De fleste webværter giver dig mulighed for at oprette et websted komplet med skabeloner, der kan tilpasses, masser af lagerplads og multimediefunktioner og derefter vælge privatlivsindstillinger for kun at give adgang til dem, du identificerer.

Weebly

Gå til Weebly.com. Indtast et nyt brugernavn, en adgangskode og din e-mail-adresse for at registrere, og klik derefter på "Fortsæt". Klik og træk en skabelon, du kan lide, fra det øverste vindue ind i rummet nedenfor for at anvende designet, og træk og slip derefter felterne med tekst- og fotoindstillinger i skabelonen.

Klik inde i et tekstfelt for at indtaste tekst, eller et fotoboks for at uploade billeder fra din computer. Klik på fanen Sider øverst for at tilføje sider, og klik derefter på feltet "Beskyt adgangskode".

Klik på fanen Indstillinger, og indtast en adgangskode i feltet "Site-adgangskode". Klik på "Gem". Korrekturlæs dit websted, og klik derefter på "Publicer". Hjemmesiden er kun tilgængelig for dem, som du deler adgangskoden med.

WordPress

Gå til WordPress.com og klik på linket "Tilmeld dig nu". Indtast dit brugernavn, en adgangskode og din e-mail-adresse for at registrere dig, og klik derefter på "Opret blog." Klik på "Udseende, vælg en skabelon eller et tema til dit websted", og vælg "Anvend".

Klik på "Nyt indlæg", og indtast tekst og / eller upload billeder for at tilføje indhold til dit websted. Klik på "Preview" for at korrekturlæse og kontrollere dit websted.

Klik på "Privatliv" under fanen Indstillinger i venstre side af instrumentbrættet. Marker indstillingen "Jeg vil gerne have, at min blog skal være privat, kun synlig for brugere, jeg vælger", og klik på "Gem ændringer." Klik på "Publicer" for at udgive dit websted.

Blogger

Gå til Blogger.com og klik på "Tilmeld mig", indtast derefter din e-mail-adresse, et brugernavn og en ny adgangskode for at registrere, og klik derefter på "Opret blog." Klik på en skabelon, og klik på "Anvend til blog."

Klik på "Nyt indlæg", og indtast tekst og / eller upload billeder for at tilføje indhold til dit websted. Klik på "Preview" for at korrekturlæse og kontrollere dit websted, og klik derefter på "Publish".

Klik på "Indstillinger" og derefter "Tilladelser". Rul ned til sektionen "Bloglæsere", og marker indstillingen "Kun personer, jeg vælger." Indtast e-mail-adresserne til dem, du vil invitere til at få adgang til dit websted, og klik derefter på "Inviter".