IPhone-berøringsskærm reagerer ikke

En af iPhones salgsargumenter er dens berøringsskærm, kaldet Multi-Touch display af Apple. Enhver manglende respons fra berøringsskærmen kan gøre din iPhone næsten ubrugelig. Du kan løse enkle problemer, f.eks. Frosne apps, derhjemme, før du skal tage eller sende telefonen til service. Svar på berøringsskærm er et af de få telefonproblemer, som Apple foreslår at tage telefonen til service i forhold til en fabriksnulstilling, da det sjældent er et softwareproblem.

Langsom versus ikke reagerer

Din iPhone kan bare være langsom, hvilket er almindeligt, når iPhone er for fuld af data. Lad din iPhone sidde i et par minutter for at se, om den er færdig med at behandle data, og hastigheden forbedres. Tvang afslut det aktuelle program, hvis det er nødvendigt, ved at holde sleep / wake-knappen nede i et par sekunder, indtil skyderen vises på skærmen, og slip derefter og hold hjemme-knappen nede i ca. to sekunder. Når programmet lukkes, skal du teste startskærmen for lydhørhed.

Beskyttende film

Apple foreslår at fjerne enhver beskyttende film, du har over din skærm. Nogle tredjepartsfilm er for tykke og forhindrer berøringsskærmen i at reagere med tilstrækkelig følsomhed og hastighed. Alternativt, hvis du ikke har en beskyttende film, skal du rengøre din skærm med en let fugtig og fnugfri klud for at fjerne olie- eller snavsopbygning.

Genstart og nulstil

Genstart eller nulstilling af din telefon løser mange softwareproblemer, der forstyrrer skærmen. Hold søvn / vågeknappen nede, og skub bjælken, der vises på skærmen, for at slukke for iPhone. Hold derefter søvn / vågeknappen nede i et par sekunder, indtil telefonen tændes igen. Hvis regelmæssig genstart ikke virker, skal du holde nede sleep / wake og home-knapperne samtidigt, indtil Apple-logoet vises på skærmen.

Apple-service

Hvis ingen andre muligheder løser berøringsskærmsproblemet, skal du tage din telefon til en Apple-butik for service. Ring til den nærmeste Apple-butik, hvis du ikke kan gå ind, og repræsentanten giver dig besked om dine muligheder. Fejl på berøringsskærmen er et hardwareproblem, der, så længe du ikke har vandskade, er dækket af iPhones garanti.