Sådan åbnes en .Pages-formatfil i Windows og Microsoft Word

Sider-appen er Mac-tekstbehandleren ligner Microsoft Word på Windows-siden af ​​ting, og som standard gemmes et Sider-dokument som en Sider-formatfil med en filtypen ".pages". Typisk er det usynligt for Mac-brugere, men hvis du sender en Pages-fil til nogen på en Windows-computer, er Udvidelsen .Pages synlig, og filformatet er som standard ulæseligt af de fleste Windows-apps og af Microsoft Office. Ved første øjekast ser det ud til, at Windows ikke kan bruge filen, men det er ikke tilfældet.


Heldigvis er der et super simpelt trick til at åbne .Pages-formatet fra Microsoft-apps i Windows, herunder Word, og det indebærer at overbevise pc'en om, at siderne ikke er sider, men snarere en zip (ja som et zip-arkiv). Dette gøres ved hjælp af en simpel filtype-udvidelse fra Windows-filsystemet, og selvom det ikke er en ideel løsning (en bedre metode ville være at blot gemme siderne igen for at være kompatibel med ord fra get-go), det gør det arbejde:

Åbning af en sideformatfil fra Mac i Microsoft Windows

Sørg for at gemme sidens fil et sted, der er let tilgængeligt for Windows Stifinder, og gør derefter følgende:

  1. Lav en kopi af .pages-filen, bare hvis du røver noget op
  2. Højreklik på .pages-filen og vælg "Omdøb"
  3. Slet udvidelsen ".pages" og erstat den med ".zip" extension *, og tryk derefter på Enter-tasten for at gemme udvidelsesændringen
  4. Åbn den nyligt omdøbte .zip-fil for at kunne åbne og få adgang til indholdet af siderformat i Microsoft Word, Office eller WordPad

* Bemærk, at du muligvis skal have filudvidelser synlige i Windows for at kunne ændre udvidelsen af ​​sidedokumentet korrekt. De kan muligvis synliggøres først gennem mappeindstillingerne> Vis> Fjern markeringen "Skjul udvidelser for kendte filtyper" - Du kan sikkert ignorere advarsler om advarselsændringer for filtilladelser.

Det er ret nemt, og det virker, når du ikke har en anden mulighed for enten at konvertere filen fra sider til .doc, eller at gemme den som et kompatibelt filformat i forvejen. Der kan være nogle formateringsproblemer med denne tilgang, hvis siderne doc er særdeles komplekse, så det bruges bedst som en sidste udvej, når der ikke er andet valg end at arbejde med filen fra Windows. Dette virker ikke for at tvinge åbne en sidefil, der er blevet beskyttet med adgangskode, men i den situation skal den først låses op.

Denne fantastiske løsning blev fundet på Microsoft-fællesskabet, så prøv det næste gang du eller en person, du kender, kæmper i Windows for at arbejde med en siderformateret fil, der er oprettet fra en Mac. Det er normalt lettere end at vende tilbage til Mac OS X for at ændre den gemte fil.

Hvis du ved en anden metode eller en bedre måde at åbne Pages-filer på en Windows-pc, så lad os vide i kommentarerne nedenfor!