Sådan repareres L-knappen på en PSP

Elementer, du har brug for

  • Lille stjerneskruetrækker

  • Udskiftningsknap "L"

  • Sikkert PSP-åbningsværktøj

  • Latex handsker

  • Pincet

Sonys håndholdte spillekonsol, PlayStation Portable (PSP), giver dig mulighed for at tage dit spil på farten. Desværre betyder det ofte, at det også udsættes for betydelig slitage. PSP har to skulderknapper øverst på enheden, der er betegnet som "L" og "R" knapperne. Disse skulderknapper bruges i en række spil, især første- og tredjepersons skydespil. Derfor tager de en hel del jul over tid. Hvis du finder ud af, at din "L" -knap er revnet, ødelagt eller ikke reagerer, er løsningen at åbne din PSP og udskifte den. Denne vejledning er baseret på den nyere PSP 3000, men proceduren er den samme for de ældre PSP 1000- og PSP 2000-modeller.

Køb et sikkert PSP-åbningsværktøj og en udskiftningsknap "L". Desværre sælger de fleste onlineforhandlere kun to pakker med "L" og "R" knapper. Selvfølgelig betyder det, at du har en erstatningsknap "R", hvis den går i stykker senere. Se ressourcerne for online PSP-forhandlere af dele.

Tryk på udløserkontakten på venstre side af PSP, og fjern batteridækslet. Brug fingrene til at lirke batteriet ud. Skrab Sony advarselsmærkaten af ​​inde i batterirummet.

Fjern de fire skruer på bagsiden af ​​PSP. Der er to i batterirummet og to langs enhedens højre side.

Fjern de to skruer på siderne af PSP's USB-port. Fjern den enkelte skrue i bunden af ​​PSP.

Brug dit PSP bløde åbningsværktøj til forsigtigt at lukke frontpladen af ​​din PSP. Sæt frontpladen med forsiden nedad på bordet. Du bruger den senere til at beskytte din LCD-skærm.

Skub menulinjen, der er placeret langs bunden af ​​LCD-skærmen, til højre for at frigøre frigørelsesfanen på LCD-skærmen.

Tag et par latexhandsker på for at forhindre, at fingeraftryk efterlades på LCD'et. Løft toppen af ​​LCD-skærmen, og drej den forsigtigt mod dig. Når skærmen er vinkelret på PSP, skal du frakoble skærmkablerne fra logkortet. Løft skærmen ud af PSP'en, og læg den med forsiden nedad på frontpladen for at beskytte den.

Find "L" -knappen i øverste, venstre hjørne af PSP. Fjern den enkelte skrue, der holder den på plads.

Brug en pincet til at fjerne det hvide plastbeslag, der er tilsluttet "L" -knappen. Løft "L" -knappen ud af PSP.

Åbn din nye "L" -knap og indsæt den i PSP. Udskift det hvide plastbeslag og holdeskruen.

Saml din PSP igen ved at følge tidligere trin i omvendt rækkefølge.

Advarsler

Husk, at åbning af din PSP annullerer din Sony-garanti. Hvis din PSP går i stykker, mens den stadig er under garanti, skal du sende den tilbage til Sony til reparation.