Sådan installeres drivere i Windows XP

Windows XP dominerede markedet for pc'er i næsten et årti. Men den 11. juli 2011 meddelte Microsoft, at de ville ophøre med at understøtte XP i april 2014. XPs levetid stammer fra dets brugervenlighed: dette operativsystem var det første, der gjorde stort set alt for dig. Plug-and-play-funktionaliteten i Windows Vista og 7 startede med XP, som understøtter mest hardware og gør det nemt at konfigurere drivere.

Trin 1

Tænd din XP-baserede computer, og vent på, at Windows indlæses fuldt ud. Vedhæft den enhed, du vil installere, tænd enheden, og vent et par sekunder. Windows XP registrerer automatisk ny hardware og søger i dens enhedsbiblioteker, der er gemt på computeren, efter en matchende driver. Et vindue vises i nederste højre hjørne af Windows ved siden af ​​uret, der siger "Fundet ny hardware ..." Hvis Windows ikke har driveren til enheden, fortæller det dig det.

Trin 2

Se efter manglende drivere i Enhedshåndtering for at se, om nogen af ​​dine drivere mangler eller fungerer forkert, eller om du har brug for at installere nye. Hold "Windows" -tasten nede på dit tastatur, og tryk på "Pause" for at starte Systemegenskaber, og klik derefter på "Enhedshåndtering". Alt hardware til dit system er angivet her. Enheder med et gult udråbstegn ved siden af ​​dem fungerer ikke korrekt og har brug for en ny driver. Højreklik på enhederne, og vælg "Egenskaber" for at se flere detaljer, og klik derefter på "Driver" for alle dine driverrelaterede muligheder. Klik på "Søg efter opdatering" for at få Windows til at søge online efter en ny driver, eller "Opdater driver" for at pege Windows på en ny driver, som du allerede har downloadet, eller som du har på en disk.

Brug driverdisken, der fulgte med din enhed, hvis Windows ikke automatisk kan registrere driveren. Indsæt cd-rom'en, og følg instruktionerne, der fulgte med enheden. Processen for dette er altid anderledes og afhænger af, hvilken type enhed du installerer. Kameraer har specifik software, som du ikke nødvendigvis behøver at bruge til at overføre fotos, for eksempel, mens printere har software, der inkluderer drivere, som du absolut har brug for for at kunne udskrive.