Sådan løses et midlertidigt forbud mod Diablo 2

Hvis du forsøger at spille Diablo 2, men modtager beskeden, “Din forbindelse er midlertidigt begrænset fra dette område. Prøv at logge ind på et andet tidspunkt, ”din forbindelse er blevet markeret som potentielt ondsindet. Dette kan skyldes forbindelsesproblemer, oprettelse eller efterladelse af flere spil i korte perioder eller endda brugen af ​​spiltilføjelser. At løse dette forbud er ret ligetil.

Luk alle Blizzard Entertainment-spil. Dette inkluderer alle WarCraft-, StarCraft- og Diablo-spil.

Vent 15 til 20 minutter, og prøv derefter at oprette forbindelse igen til Battle.net gennem Diablo 2. Hvis din konto stadig er suspenderet, skal du muligvis vente, indtil suspensionen udløber.

Lad der gå 72 timer, før du kontakter Blizzard. Afhængigt af arten af ​​din suspension kan din konto blive suspenderet i op til tre dage. Hvis du ikke kan få adgang til Diablo 2, efter at denne tidsramme er gået, skal du fortsætte til næste trin.

Kontakt Blizzard direkte via linket i "Ressourcer". Vælg "Diablo 2", og indstil "Vælg en kategori" til "Kontoproblemer." Vælg dit rige og udfyld de nødvendige oplysninger for at fortælle Blizzard om dit problem. Nogen skal kontakte dig med en opløsning eller forklaring om et par dage.

Tips

Mange Battle.net-kontosuspensioner er forårsaget af overtrædelser af Battle.net-brugsvilkårene. Du kan gennemgå disse vilkår ved at følge linket i "Ressourcer" for at hjælpe med at forhindre fremtidige suspensioner.