Sådan nedgraderes fra iOS 9 Tilbage til iOS 8.4.1

Vil du nedgradere iOS 9 tilbage til iOS 8.4.1? Det kan du gøre, så længe du bevæger dig ret hurtigt. Hvis du har en iPhone, iPad eller iPod touch, der er blevet opdateret til iOS 9 og besluttet, at det ikke er for dig uanset grund, kan du vende tilbage til den tidligere udgivelse. Måske følte du opdateringstiden langsommere, måske er en nødvendig app endnu ikke kompatibel med den nye iOS, eller måske har du bare foretrukket den tidligere version af iOS, er årsagen til nedgradering ikke ligegyldig.


Et par ting at huske på her: nedgradering fungerer kun så længe Apple signerer den tidligere version af iOS, som typisk er et kort vindue. Du kan heller ikke gendanne en iTunes-backup fra en ny version af iOS til en ældre version af iOS, så du kan miste dine data ved at gøre dette. Du kan prøve en iCloud-backup, der har tendens til at være lidt mere tilbøjelig til versioner, men det er ikke en garanti. Ved at nedgradere og holde på den tidligere version, må du muligvis acceptere at tabe. For de bedste resultater vil du flytte hurtigt nok til at kunne genoprette en iOS 8.4.1-backup, du tidligere har lavet til iOS 8.4.1-enheden.

Før du laver noget andet, skal du downloade iOS 8.4.1 IPSW herfra, som passer til din iPhone, iPad eller iPod touch-model. Du skal bruge den IPSW-fil, et USB / Lynkabel og iTunes for at komme i gang. Du bør også lave en sikkerhedskopi af din enhed som det er nu, hvis du ikke allerede har gjort det.

Nedgradering iOS 9 for at vende tilbage til iOS 8.4.1

 1. På iPhone, iPad eller iPod touch skal du åbne appen 'Indstillinger' og gå til iCloud og derefter slukke for 'Find My iPhone'
 2. Sluk for iPhone, iPad eller iPod touch ved at holde tænd / sluk-knappen nede
 3. Start iTunes på computeren
 4. Tilslut iPhone, iPad, iPod touch til computeren ved hjælp af USB-kablet, og begynd derefter straks at holde tænd / sluk-knappen sammen i 10 sekunder, og slip derefter afbryderknappen, men fortsæt med at holde Home-knappen - når der vises en besked i iTunes En enhed i genoprettelsesmodus er blevet registreret. Du er klar til at starte nedgraderingsprocessen
 5. Vælg iOS-enheden iTunes og gå til skærmen "Sammendrag"
 6. Du skal trykke på knappen "Gendan" med en ændringsnøgle:
  • På Mac OS X, OPTION klik på knappen Gendan
  • På en Windows-pc skal SHIFT klikke på Gendan-knappen

 7. Naviger til iOS 8.4.1 IPSW-filen, du downloadede på forhånd, og vælg den
 8. Lad nedgraderingsprocessen gennemføres, før du interagerer med iPhone, iPad eller iPod touch. Du ved, at den er færdig, fordi enheden bliver på den nye opsætningsskærm, som om det var en ny enhed

Nu er du tilbage på iOS 8.4.1, du kan gendanne en sikkerhedskopi fra iOS 8.4.1, men som tidligere nævnt kan du ikke gendanne en iOS 9-backup til en iOS 8.4.1-enhed fra iTunes.

Er der en fordel at opholde sig på iOS 8.4.1 versus opdatering til iOS 9 eller iOS 9.1? Dette er stort set et spørgsmål om brugerpræference, men nogle gange er der apps, der fungerer i nogle versioner af iOS og ikke andre, og nogle gange kan en ny version af iOS være svagere end en tidligere version var. Husk, at du altid kan opdatere iPhone, iPad eller iPod touch til iOS 9 eller iOS 9.1 igen i fremtiden, hvis du skifter mening.