Sådan opsættes Outlook-e-mail med Telus

Outlook er almindeligt anvendt i forretnings- og uddannelsesmiljøer og er software til styring af personlig information udviklet af Microsoft. Ofte brugt som e-mail-klient, understøtter Outlook afsendelse, modtagelse, sortering og søgning af meddelelser på tværs af en bred vifte af servertyper, herunder IMAP-protokollen, der bruges af Telus. Det tilbyder også styringsværktøjer til kalendere, opgavelister, noter og journalposter. Det er en hurtig proces at konfigurere din Telus-konto til at sende og modtage e-mail-beskeder, når du først har forstået de nødvendige trin og indstillinger.

Trin 1

Klik på "Værktøjer" i den øverste menulinje, og vælg "E-mail-konti."

Trin 2

Vælg "Tilføj en ny e-mail-konto" og klik på "Næste".

Trin 3

Vælg servertypen "IMAP", og klik på "Næste".

Trin 4

Indtast dit navn og din Telus-e-mail-adresse i de tilsvarende felter under overskriften "Brugeroplysninger".

Trin 5

Indtast "imap.telus.net" (uden anførselstegn) i feltet "Server for indgående mails" under overskriften "Serveroplysninger".

Trin 6

Indtast "smtp.telus.net" (også uden anførselstegn) i det tilstødende "Server til udgående mail".

Trin 7

Indtast dit Telus-brugernavn og din adgangskode i de tilsvarende felter under overskriften "Logonoplysninger". Dit brugernavn er det samme som den del af din e-mail-adresse, der går foran "@" symbolet.

Trin 8

Marker afkrydsningsfeltet "Husk adgangskode", hvis du ikke ønsker at indtaste disse oplysninger manuelt hver gang du søger efter nye beskeder.

Trin 9

Klik på "Næste" for at bekræfte dine indstillinger.

Klik på "Finish" for at fuldføre installationsprocessen.