Sådan nulstilles en Jumpy Sensor på en Wii

Det er utroligt svært at vælge ikoner eller spille spil, hvis din Nintendo Wii-markør hopper overalt. Hvis du har udskiftet batterierne i din fjernbetjening, er oddsene, at du skal nulstille dine sensorindstillinger, fordi enten sensorens placering ikke er indstillet korrekt, eller du bruger fjernbetjeningen i en anden afstand eller et andet sted end dig var tidligere. Du kan hurtigt få din Wii-sensor tilbage på sporet gennem Wii-indstillingsmenuen.

Tænd Nintendo Wii.

Placer markøren over "Wii" -knappen i nederste venstre hjørne af Wii-startskærmen, og tryk derefter på "A." Hvis din sensor ikke ser ud til at opfange bevægelserne på din Wii-fjernbetjening, skal du prøve at udskifte batterierne i din Wii-fjernbetjening eller flytte tættere på sensoren for at se, om det hjælper. Hvis sensoren stadig ikke opfanger bevægelserne på din Wii Remote, skal du udskifte den eksisterende sensor med en ny. Alternativt, fordi du ikke kan foretage valg på Wii-startskærmen ved hjælp af Wii-fjernbetjeningen, kan du også tilslutte en Classic-controller for at navigere i Wii-menuen ved hjælp af Classic Controller's D-pad.

Vælg "Wii-indstillinger."

Vælg den pegende pil til højre på skærmen, og vælg derefter "Sensorbjælke".

Vælg "Følsomhed" og vælg derefter "OK". Vælg "OK" igen, når en dialogboks vises på skærmen.

Placer dig selv på det sted, hvorfra du vil bruge Wii Remote. Tryk på knapperne "+" og "-" på Wii Remote, indtil de to prikker på skærmen blinker i samme hastighed, og tryk derefter på "A."

Vælg "Sensorbjælkeposition", vælg derefter enten "Over tv" eller "Under tv" i overensstemmelse med, hvor din sensor er placeret, og vælg derefter "Bekræft". At have valgt den forkerte sensorplacering kan også få markøren til at hoppe rundt på skærmen unødigt.

Tryk på knappen "Hjem" på Wii-fjernbetjeningen, og vælg derefter "Wii-menuen." Vælg "Ja", når du bliver spurgt, om du vil vende tilbage til Wii-menuen. Wii-menuen vises.