Nedgrader iOS 6 Beta til iOS 5.1.1

Hvis du gik videre og installerede iOS 6 beta og fastslået, at buggy naturen af ​​den første udvikler udgivelse ikke er for dig, er det tid til at nedgradere. De fleste udviklere bør vide, hvordan man gør dette allerede, men hvis ikke, er denne proces nem, og du vil være tilbage til at køre iOS 5.1.1 på ingen tid.

Nedgradering er identisk på en iPhone, iPad eller iPod touch.

  1. Sluk for enheden, tilslut den til computeren via USB, og start iTunes
  2. Placer iOS-enheden i DFU-tilstand: Slå tænd / sluk-knapperne sammen i enheden i 10 sekunder, og slip derefter tænd / sluk-knappen, og fortsæt med at holde på Home-knappen, indtil iTunes meddeler dig, at en enhed i genoprettelsestilstanden er registreret. Skærmen på enhederne skal forblive sort som om de er slukket.
  3. Gendan i iTunes gennem enten metode a eller b:
    • a: Gendan fra iOS 5.1.1-backup, du lavede, før du installerede iOS 6 beta
    • b: Gendan til iOS 5.1.1 IPSW ved at vælge-Klik på "Gendan" -knappen, og gendan derefter fra iCloud-backup, når den er færdig
  4. Lad iTunes gendanne tilbage til iOS 5.1.1, hvis enheden genstarter, når den er færdig

Typisk kan du ikke nedgradere iOS-versioner så nemt, men fordi Apple stadig signerer iOS 5.1.1, gør det muligt at nedgradere til at starte med minimal indsats.

Fejlfinding af nedgraderingen:
Hvis du får nogle mærkelige fejl (3194, 1013 osv.), Når du forsøger at gendanne, har du sikkert Apples servere blokeret i din hosts-fil. Dette er relativt almindeligt for folk der jailbroke en enhed på et tidspunkt i deres iOS-brug. Fjern eventuelle blokke til Apples servere fra / etc / hosts og prøv igen.