Sådan får du vist en andens Facebook-side

Facebook er et af de mest populære sociale netværkswebsteder med mere end 500 millioner aktive brugere fra 2010 ifølge Facebooks officielle statistik. Hvis du er en internetbruger, der endnu ikke har tilmeldt sig Facebook, har du muligvis søgt på internettet efter navnet på en af ​​dine venner og sket hendes Facebook-profil. Du var dog ikke i stand til at se det. Inden du kan se en andens Facebook-side, skal du blive Facebook-medlem. Når du har tilmeldt dig Facebook og opfordret nogen til at tilføje dig som en ven, kan du se hendes profil.

Trin 1

Naviger til Facebook-startsiden. Siden indeholder bokse for information, der kræves for at oprette en Facebook-profil. Udfyld de ønskede oplysninger, såsom dit navn, din e-mail-adresse og den ønskede adgangskode. Klik på "Tilmeld" -knappen, og følg trinene på siden for at oprette en Facebook-profil til dig selv.

Trin 2

Gå tilbage til Facebook-startsiden efter oprettelse af din profil. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode ved hjælp af felterne i øverste højre hjørne af skærmen, og klik på "Login" for at se din Facebook-kontoside.

Trin 3

Klik i feltet mærket "Søg" øverst på siden, og skriv det fulde navn på den ven, hvis Facebook-profil du vil se. Tryk på "Enter". Skærmen "Alle resultater" viser en liste over alle Facebook-medlemmer med navne, der matcher det, du har skrevet.

Trin 4

Klik på knappen "Tilføj som ven" ud for navnet på den person, hvis Facebook-profil du vil se. Der vises et pop op-vindue, der beder dig om at bekræfte, at du vil sende personen en venneanmodning.

Trin 5

Klik på "Tilføj en personlig besked", og skriv en kort besked, hvis du vil minde personen om, hvem du er, og hvordan du kender hinanden. Klik på "Send anmodning", og klik derefter på knappen "Luk".

Se din vens profil ved at klikke på hendes billede under kategorien "Venner" i venstre side af skærmen efter at have navigeret til din Facebook-kontoside.