Sådan viser du websitet adgangskoder i Safari til Mac OS X

Mac-brugere, der vælger at bruge funktionen Safari AutoFill brugernavn og adgangskode, har en bekvem måde at vise og hente disse loginoplysninger til når som helst. Dette er utroligt nyttigt, hvis du er tilbøjelig til at glemme adgangskoderne eller logins for de milliard og en hjemmeside, vi alle bruger, og skal have adgang til disse logindata enten til brug i en anden webbrowser eller på en anden computer, der ikke har iCloud nøglering aktiveret.


Bemærk, at alle AutoFill-kontooplysninger gemmes og gemmes på en individuel konto i OS X og låst til konti Nøglering. Som et resultat, mens hjemmesiden og det relevante brugernavn er vist som standard, forbliver adgangskoden sikkert gemt, indtil der er givet adgang til nøglering i OS X. Ja, hvis du bruger iCloud nøglering til at gemme og generere sikrede adgangskoder, kan de afsløres her og ja, det er de samme logins og adgangskoder, der synkroniseres med iOS og er også synlige i Safari på den mobile side af ting også.

Åbne gemt login-navn og adgangskode til et websted i Safari til Mac OS X

  1. Gå til Safari-menuen fra Safari-appen, og vælg "Preferences"
  2. Vælg fanen "Adgangskoder"
  3. Klik på afkrydsningsfeltet for "Vis adgangskoder til udvalgte websteder" - dette kræver, at administratoradgangskoden skal indtastes til Mac
  4. Vælg hjemmesiden fra listen, hvis adgangskode du ønsker at afsløre, og vælg derefter "Tillad", når tilladelse bliver bedt om at afsløre, at logins adgangskode

Du kan gentage denne proces for ethvert andet login på internettet, der er gemt i Safari med AutoFyld for at vise legitimationsoplysningerne. Adgangskoden vises kun, når den er valgt og tilladt, de er ikke alle afsløret på én gang.

Når du er færdig med at få adgangskoden, vil du sikkert fjerne markeringen i feltet "Vis adgangskoder til udvalgte websteder" for blot at holde tingene ekstra sikre. Du kan også vælge at fjerne adgangskoder fra listen, hvis du ikke længere vil have dem vist.

Selvfølgelig virker denne særlige metode kun for at finde og afsløre adgangskoder, der gemmes i Safari, men det betyder ikke, at du er ude af lykke med andre webbrowsere. Det er lidt mere teknisk, men du kan bruge et kommandolinje-trick til at hente enhver glemt adgangskode fra enhver Mac-webbrowser, og den fungerer også i Safari, Chrome, Firefox og Opera.