Sådan får du en måned fri for Netflix

Internetabonnementservicevirksomheder til film og tv-udsendelser deler ud tilbud, der er uimodståelige. Virksomheder som Netflix tilbyder kunderne bekvemmelighed, omkostningsbesparelser og endda en måneds gratis abonnement. Disse fordele opvejer ethvert tilbud, du traditionelt ville modtage fra en filmudlejningsbutik i dit nabolag. Der er betingelser og vilkår for at overholde og acceptere for at modtage et månedsabonnement på Netflix gratis.

Gå til Netflix.com og udfyld felterne under "Start din gratis prøveperiode på 1 måned." Klik på "Fortsæt", når du er færdig.

Vælg hvilken af ​​de to planer, du vil have et måneds gratis abonnement på. Vælg mellem en DVD-plan, hvor dit lejevalg streames via Internettet til din computer eller tv for at se (ikke alle film er tilgængelige for streaming) eller den plan, der giver dig mulighed for også at leje DVD'er, der sendes til dig i posten . Klik på "Fortsæt", når du er færdig.

Indtast dit navn og din faktureringsadresse. Klik på "Fortsæt", når du er færdig.

Indtast dine betalingsoplysninger og afkryds din aftale med betingelserne og vilkårene for brug. Klik på "Start medlemskab", når du er færdig. Du får et måneds gratis abonnement fra den dato, du klikker på "Start medlemskab."

Advarsler

Netflix opkræver dit kreditkort et måneds medlemsgebyr, når den gratis prøveperiode slutter. Hvis du opsiger dit medlemskab inden den gratis prøveperiode udløber, modtager du ikke et medlemsgebyr.

Husstande med Netflix-medlemmer inden for de sidste 12 måneder er ikke berettiget til et gratis prøveabonnement.