Sådan repareres et tv-kabel

Kassér ikke dit gamle tv-kabel på grund af et snit eller en rive i linjen. Tab af ledningsevne eller interferens kan forekomme selv på en delvist skåret linje --- efterlader dig dårlig modtagelse eller slet ingen. Med et par lette at finde koaksiale reparationsværktøjer fra din lokale elektronikbutik kan du reparere dit kabel med mindre kræfter, end du måske tror. Følg trinene her for at reparere dit beskadigede koaksialkabel.

Trin 1

Find den beskadigede del af dit koaksialkabel. Brug wire cutters til at foretage et rent snit over den beskadigede del af kablet.

Trin 2

Luk RG-6-mærket rille på krympeværktøjet en tomme ned ad kablet. Drej strippeværktøjet frem og tilbage et par gange for at få et komplet snit rundt om den ydre del af kablet.

Trin 3

Skub værktøjet af kablet, og fjern med det et rent snit af den ydre del af kablet. Skær den udsatte aluminiumsfletning omkring isoleringen væk. Hvad der vil være tilbage over den afskårne del af kablet er kobberfilament omgivet af en hvid PVC-isolering.

Trin 4

Skær mellem isoleringen ned til ca. 1/3 tomme med afsnittet af strippeværktøjet mærket "indre". Drej stripperen rundt om sektionen for at få et rent snit, og fjern derefter den skårne del.

Trin 5

Tråd kobberfilamentet --- placeret i midten af ​​kablet og omgivet af isolering --- gennem bunden af ​​twist-on-stikket.

Trin 6

Begynd at dreje twist-on-stikket, indtil isoleringen når enden af ​​stikket og ikke kan komme længere. Drej det tæt. Kun kobbertråden skal stikke ud af midten af ​​twist-on-stikket.

Trin 7

Redd den anden ende af det beskadigede koaksialkabel ved at fjerne det og tilføje et twist-on-stik til det også.

Forbind de to reparerede kabler med en kobling. Skru den ene ende af det første kabel på den ene side af kabelkoblingen, og skru det andet reparerede kabel på den anden side af koblingen.