Monter nemt en ISO i Mac OS X

Hvis du undrer dig over, hvordan du monterer et ISO-billede i Mac OS X, er det meget nemt. For de fleste ISO-billeder kan du montere dem ved blot at dobbeltklikke på ISO-billedfilen, og den går gennem auto-mounter-appen i Mac OS X og sætter den på skrivebordet.

Hvis det af en eller anden grund ikke virker der findes andre metoder til at montere ISO'er i Mac OS X, og vi dækker måder at gøre dette med det indbyggede diskværktøj og en mere avanceret mulighed for at bruge kommandolinjen.

Monter ISO på Mac med Diskværktøj

Du kan montere ISO-billeder i Mac OS X ved hjælp af Diskværktøj, der findes i / Programmer / Hjælpeprogrammer / bibliotek. Når du har startet Diskværktøj, skal du navigere fra menuen Diskværktøj ned til "Åbn billedfil" og vælge din ISO-fil. ISO skal nu vises monteret på Mac OS-skrivebordet. Ja, det fungerer også for andre diskbilledfiler (dmg, img, osv.).

Du kan så brænde ISO efter behov, eller brug det som et monteret diskbillede efter behov. Udstødning af ISO foretages ved at vælge det monterede billede og trække det til papirkurven eller ved at trykke på kommandoen + E-tasterne med den ISO, der er valgt i Finder i Mac OS X.

Monter ISO med kommandolinjen til Mac OS X

En anden mulighed er at montere en ISO ved hjælp af kommandolinjen på Mac. I Terminal skriver du følgende kommando:

hdiutil mount sample.iso

Med sample.iso er stien til det billede, du vil montere. For eksempel ~ / Downloads / sample.iso

Når checksummet er gennemført, vises din ISO monteret på dit Mac OS X-skrivebord - det er det. Du kan faktisk montere stort set alle andre disk image-typer med hdiutil så godt, så giv .dmg .img et forsøg også.