Safari Webindhold "Reagerer ikke" på Mac? Fix Beach Ball med disse tips

Mac Safari-brugere kan lejlighedsvis opleve et problem, hvor webbrowseren ikke reagerer i længere tid, sædvanligvis ledsaget af udseendet af den spolende flerfarvede strandboldmarkør. Med en lille grave under emhætten svarer dette næsten altid til udseendet af "Safari Web Process (ikke reagerende)", der vises i Activity Monitor i MacOS og Mac OS X.

Den specifikke "Ikke-svarende" Safari proces situation er, hvad vi søger at løse her med denne fejlfindingsvejledning. Brugere, der søger en bredere tilgang til Safari-problemer, kan måske henvise til denne vejledning til fejlfinding af Safari fryser og nedbrud i Mac OS X, herunder i Yosemite, El Capitan og Sierra.

Let først: Afslut og genstart Safari

Først og fremmest er det enkleste svar på safari beach ball og stall-out to dele; Vent til at se, om websiden til sidst lægges, og hvis ikke, skal du bare gå ud af Safari for at genåbne den og prøve igen. Dette er den typiske tilgang til de fleste Mac-brugere, og det afhjælper ofte situationen.

Let Andet: Kraften Afslut & Genstart

Hvis Safari ikke reagerer, at det ikke kan afbrydes fra menuen Filer, bruges Force Quit til en rimelig løsning i stedet:

 1. Hit Command + Option + Escape for at hente menuen Force Quit
 2. Vælg "Safari" og vælg derefter "Force Quit"
 3. Vent et øjeblik eller deromkring, da Safari er nødt til at afslutte, og systemet genopretter, genstart Safari og gå tilbage til browsing som normalt

Som vi sagde, fungerer det normalt fint, og de fleste Mac-brugere er tilbage til at surfe på nettet igen i Safari.

Mere avanceret: Målretningsspecifikke Safari Web Content (ikke reagerende) Processer

Mere avancerede Mac-brugere kan gå over til aktivitetsovervågningsprogrammet, når Safari-strandenbolden ser ud, og i det hele taget opdager du den lyse rødmærkede "Safari Web Content (Non Responding)" -proces, hvis ikke flere af dem.

 1. Start "Aktivitetsovervågning" fundet i / Programmer / Hjælpeprogrammer
 2. Under fanen CPU eller Hukommelse skal du finde og finde eventuelle røde "Safari Web Content (Reaction)" processer
 3. Klik på knappen (X) i værktøjslinjen for at dræbe den valgte proces
 4. Gentag med andre faste, røde "Safari Web Content (Reaction)" processer
 5. Afslut fra Activity Monitor

At dræbe et "Safari Web Content (ikke reagerende)" -proces tvinger det til at afslutte, og derefter genindlæses det automatisk i Safari. Det alene kan ofte løse problemet, men sommetider returnerer strandboldet straks, fordi webprocessen er ved at indlæse errant javascript eller en plug-in-fjernet haywire eller oplever hukommelseskap eller vild CPU-spids.

I det vedhæftede screenshot vil du se næsten alle Safari Web Content-processen er "Ikke reagerende" og er gået haywire (bortset fra osxdaily.com, woohoo!) Og spiser en absurd mængde ægte hukommelse og virtuel hukommelse ved at trække kernel_task i afløbet med det. Som du kan forestille dig i en sådan situation, var Safari helt uresponsiv som resten af ​​Mac'en, og dermed fokuseret på at dræbe hele "Safari" -processen var en hurtigere løsning end individuelt at dræbe hver enkelt proces.

Fastsættelse af "Safari Webindhold (ikke reagerende)" og forhindre gentagelser

Nu hvor du ved, hvordan du håndterer de skæve Safari-processer, hvad kan du gøre for at rette op og forhindre dem i at komme i første omgang? Der er ikke noget konkret svar på dette, fordi grundårsagen ikke altid er bestemt, men der er mange skridt at tage for at begrænse sandsynligheden for, at Safari-processen går haywire med en strandbold og tager Mac ned med den.

Ryd cache og browserhistorik

Rydning af webindholdskache og browserhistorik afhjælper ofte et problem, men ulempen er, at det vil fjerne cookies og dermed alle gemte logins eller andre data fra Mac samt alt andet, der er logget ind på den samme iCloud-konto (slags irriterende, ja ). Så vær forberedt på at logge på de fleste hjemmesider igen.

 1. Gå til menuen "Safari" og vælg "Ryd historik"
 2. Fra menuen "Ryd" vælges en tidslinje, der er passende, ofte er "hele historien" den mest effektive ", og klik derefter på" Ryd historik "

Deaktiver Safari Plug-Ins & WebGL

Mens nogle plug-ins til Safari-browseren kan være interessante, hjælpsomme eller coole, er de også ofte rutinemæssigt problematiske, dårlige, kollapsede og en hyppig årsag til problemer med browseren. Adobe Flash Player er et klassisk eksempel på en browser plugin, der kan forårsage overskydende ressource brug og problematisk adfærd på en Mac, men der er mange andre, der også kan skabe problemer. Enkelt råd; deaktiver plug-ins, du har sikkert ikke brug for dem. Derudover har WebGL været løst forbundet med bredere systemproblemer på nogle specifikke Macs og OS X versioner, så deaktivering kan også være nyttig.

 1. Træk menuen "Safari" ned og gå til "Indstillinger"
 2. Gå til fanen "Sikkerhed" og afmarker "Tillad plug-ins" og fjern markeringen "Tillad WebGL"
 3. Afslut af sikkerhedsindstillinger, og afslut derefter og genstart Safari

Brug af web-plug-ins er ikke en af ​​de enkleste måder at undgå problemer med Safari (eller en anden webbrowser for den sags skyld). Ja, jeg ved, at nogle websteder kræver dem, så hvis du skal bruge en plugin til en bestemt webside eller et websted, du hyppigt overvejer, skal du overveje at bruge en plug-in som f.eks. Flash kun i en sandboxet webbrowser som Google Chrome.

Opdater Safari, Overvej opdatering af systemsoftware

Derefter er det sikkert, at Safari er opdateret. Safari har ofte udgivet fejlrettelser, der kan løse problemer og forhindre dem i at ske igen, så opdateringen af ​​softwaren opdateres, er en måde at sikre, at disse fejlrettelser virker til din fordel.

 1. Gå til Apple-menuen og vælg "App Store"
 2. Gå til fanen Opdateringer og kig efter eventuelle tilgængelige Safari-opdateringer eller sikkerhedsopdateringer, og installer dem

Det er god praksis at sikkerhedskopiere en Mac, før du installerer nogen softwareopdatering, men det er lige så sandt med alt, hvad der justerer systemsoftwaren, ligesom nogle sikkerhedsopdateringer gør. Gå ikke over en sikkerhedskopi.

Du kan også overveje at opdatere bredere Mac OS X-systemsoftware, hvis en nyere version er tilgængelig, men for nogle Mac-brugere, der kan lide hvilken version af systemsoftwaren, de aktuelt kører, og hvis tingene generelt er hunky-dory, så anbefales det ikke altid .

Hvis du har fulgt alle ovenstående trin og stadig oplever problemer, skal du ikke glemme at tjekke nogle tip til at rette Safari ned og fryser på en Mac, som indeholder nogle alternative metoder til at slette caches og deaktivere plug-ins og et par andre løsninger også. Og selvfølgelig til mobile brugere, kan du rette Safari-problemer og nedbrud på iPhone også med disse tricks.