Sådan slettes alle e-mails i en Gmail-konto

Har du nogensinde ønsket at slette alle e-mails fra en Gmail-konto? Måske vil du permanent slette alle e-mail-meddelelser i Gmail for at starte frisk, eller måske giver du en Gmail-konto til en anden, eller du vil bare rydde alle e-mails fra en Gmail-konto, uanset årsagen.

Hvis du vil slette hver enkelt e-mail-meddelelse fuldstændigt i en Gmail-indbakke, kan du gøre det via Google Mail-webklienten, og denne vejledning viser dig, hvordan du gør netop det.


Bemærk dette er specifikt for Gmail-webklienten og Gmail-beskeden. Det er permanent, og du kan ikke fortryde sletningsprocessen. Vær også opmærksom på, at Gmail har en stor og stadigt voksende lagerkapacitet til gmail, og for de fleste brugere er der derfor ikke grund til at slette alle deres e-mails fra Gmail. Hvis du blot vil fjerne en e-mail-konto fra iOS på din iPhone, iPad eller fra Mail on Mac, er det en helt anden proces. Ligeledes, hvis du blot vil slette alle e-mails på en iOS-enhed, er det også anderledes, ligesom sletning af alle e-mails fra Mail on Mac. At fjerne e-mails fra en e-mail-klient er helt anderledes end at fjerne dem fra Gmail-serveren. Hvis du ikke ved, hvad du laver, eller hvorfor du gør det, er det bedst at slette al Gmail-e-mail-besked.

Sådan slettes alle e-mails fra en Gmail-konto

Advarsel: Dette fjerner permanent alle meddelelser fra en Gmail-konto, hvis du sletter alle Gmail-e-mails, er der ingen mulighed for at gendanne dem. Du må kun slette alle e-mail-meddelelser i Google Mail, hvis du er helt sikker på, at du aldrig vil se, bruge, få adgang til eller hente nogen af ​​e-mailsne på den gmail-konto igen.

  1. Åbn din webbrowser efter eget valg fra enhver computer
  2. Gå til https://gmail.com og log ind på Gmail-kontoen, du ønsker at slette alle e-mails indenfor
  3. Klik på rullemenuen for den lille markeringsboks nær toppen af ​​Gmail-indbakken
  4. Vælg "Alle" på rullelisten for at vælge alle e-mail-meddelelser på den aktuelle Gmail-skærm
  5. Vent et øjeblik, og du vil se en meddelelse øverst på skærmen, der siger noget under linjen "Alle 50 samtaler på denne side er markeret." Med en sekundær indstilling sammen med dette ordsprog "Vælg alle (antal) samtaler i indbakken" - Vælg den sidstnævnte mulighed for at vælge hver eneste e-mail i Gmail-indbakken
  6. Nu med alle e-mails, der er valgt i Gmail, skal du vælge papirkurven for at slette hver enkelt e-mail-meddelelse fra den Gmail-konto

Det er det, hver enkelt udvalgt e-mail i den aktive Gmail-indbakke bliver slettet. Da du valgte muligheden for at "Vælg alle samtaler i indbakke", betyder det, at hver eneste e-mail i gmail-kontoen slettes.

I eksemplet her vælges over 37.000 e-mails. Hvis du sletter mange e-mails fra en Gmail-konto, kan det tage et stykke tid at fuldføre.

Bemærk, at der ikke er mulighed for at annullere denne metode, og det er heller ikke muligt at fortryde denne sletning af e-mails. Det er permanent.

Hvis du har flere Gmail-konti, skal du sikre dig, at du har valgt den rigtige gmail-konto, da den indstillede standard gmail-konto muligvis ikke er den, du ønsker at fjerne alle e-mails fra.

Du kan også bruge variationer af dette valgtrick til papirkurven kun matchende meddelelser til specifikke søgeparametre, til bestemte personer, e-mailadresser, emner og læse eller ulæste e-mailbeskeder også.

Hvis du har haft denne tip til Google Mail, kan du også tjekke nogle andre Gmail-tip.