Lav tilbage Ups fra kommandolinjen i Mac OS X med disse 4 tricks

Disse dage er der ingen mangel på måder at sikkerhedskopiere din Macintosh på. Sandsynligvis den mest populære metode til rådighed for en slutbruger er Apples Time Machine, som håndteres automatisk efter et simpelt setup via GUI, eller kan udløses til at starte til enhver tid. Personligt var jeg meget imponeret over den brugervenlighed, der tilbydes af Time Machine, men jeg er en kommandolinje junkie, så jeg skal rapportere om de tilgængelige alternativer, hvoraf fire ligger i selve kommandolinjen i Mac OS X.

Læs videre for et par forskellige metoder, som du kan bruge på Terminal for at sikkerhedskopiere din Mac ved hjælp af ditto, rsync, asr og hdiutil.

1) dito

sudo ditto -X src_directory dst_directory

Ditto er en indbygget del af Mac OS X og skibe med alle versioner. Ditto er ret robust og kan sikkerhedskopiere dine filer, der bevarer både ejerforhold og ressourcegafler. En nifty funktion, at Ditto tilbyder, er det evnen til at "tynde" binarier af deres PPC eller i386 kode. Hvis du f.eks. Ejer en ældre PPC Macintosh, kan du tilføje -arch ppc til dine kommandolinjeindstillinger, og hver binær fil, der er sikkerhedskopieret, vil blive fjernet af den x86 binære kode. Dette vil resultere i mindre sikkerhedskopier.

2) rsync

sudo rsync -xrlptgoEv --progress --delete src_directory dst_directory

Rsync er en alsidig og populær metode til at udføre sikkerhedskopier, ikke kun på Mac, men på Linux og Unix-servere på tværs af "IT-kloden". Rsync kan gøre alt, hvad du behøver for at udføre en pålidelig backup af dit OS X-system, herunder ressourcegafler og bevarelse af muligheden for, at harddisken er "bootable". Et dybtgående kig på rysncs evner findes her.

3) asr

sudo asr -source src_directory -target dst_directory -erase -noprompt

asr, eller applikationsprogrammet Gendan Software Restore er endnu en fremragende og effektiv måde at udføre en sikkerhedskopi på. ASR kan gøre alt, hvad Ditto kan gøre, plus det har evnen til at kopiere en harddisk på blokniveau. Blokniveauet er den "laveste" mulige form for adgang til en harddisk og giver ægte 100% replikering af data. ASR-blokfunktionen skal udføres på harddiske, som ikke er monteret i dit operativsystem. Dette betyder typisk opstart fra en gendannelsesdisk, USB-installation eller lignende.

4) hdiutil

sudo hdiutil create dst_image.dmg -format UDZO -nocrossdev -srcdir src_directory

Hvis du nogensinde har ønsket at lave en enkel og enkelt fil backup af din Macintosh, så er hdiutil til dig. Hdiutil udfører en backup til en enkelt (eventuelt komprimeret) diskbilledfil, der kan gendannes ved hjælp af Apples Disk Utility-software.