FaceTime sidder fast på forbindelse og fejler? Sådan repareres i iOS & Mac OS X

FaceTime gør videochat og lydopkald lettere end nogensinde, eller i det mindste gør det, når FaceTime fungerer. Mens FaceTime plejede at være en af ​​de mest pålidelige måder at indlede en videosamtale mellem Macs, iPhones eller iPads, virker det nogle gange ikke bare. I nyere tid er der blevet identificeret en fejl, der har helt brudt FaceTime for mange brugere, hvilket kan få FaceTime til at sidde fast i "Connecting ..." enten opholder sig ubestemt uden forbindelse eller mangler og slipper en FaceTime-chat øjeblikkeligt. Dette problem kan påvirke både FaceTime Video og FaceTime Audio-opkald til enten Mac OS X eller iOS, men der findes metoder til fejlfinding af problemet, hvis du tilfældigvis løber ind i vedvarende manglende forbindelser.

Fordi FaceTime er en tovejsservice, skal nogle af disse fejlfindingstrykker udføres på begge sider af forbindelsen; hvilket betyder både på opkalderen og modtagerens enhed. Hvis du undlader at gøre det, kan FaceTime fortsætte med at rapportere forbindelsesfejl.

Løsning af forbindelse til FaceTime-forbindelse

Hvis FaceTime-opkald eller -video sættes fast på "Connecting" tilsyneladende for evigt, timing ud eller mangler gentagne gange, skal du prøve følgende tricks i følgende rækkefølge for at løse problemet.

1: Opdater iOS og / eller Mac OS X til den nyeste tilgængelige version

Den første ting du skal gøre, er at opdatere alle mulige systemsoftware til den nyeste version. Dette gælder for begge sider af FaceTime-opkaldet - hvilket betyder initiativtager og modtager. Du skal altid sikkerhedskopiere iOS-enheden eller Mac'en, før du opdaterer operativsystemsoftwaren.

  • iOS: Indstillinger> Generelt> Softwareopdatering
  • Mac OS:  Apple-menu> Softwareopdatering

Nogle gange er dette alene nok til at få FaceTime til at fungere igen, så fortsæt og prøv at starte et opkald eller en videochat som sædvanlig, når du er færdig.

2: Force Reaktivering af FaceTime ved at skifte FaceTime OFF og ON

Hvis du slår FaceTime fra og tilbage igen, tvinger du reaktivering med Apples servere. Dette kan løse mange FaceTime-problemer vedrørende aktivering, især hvis de vedvarer efter opdatering til den nyeste version af iOS eller Mac OS X til rådighed. Dette er også en god mulighed for at være sikker på, at du har den korrekte Apple ID, der er indtastet i FaceTime indstillingerne:

Genaktivere FaceTime i iOS

  1. Åbn "Indstillinger" og gå til "FaceTime"
  2. Drej kontakten for "FaceTime" i OFF-positionen
  3. Skub kontakten tilbage til ON-positionen, du vil se en "Venter på aktivering ..." -meddelelse, og i et øjeblik vil Apple ID-oplysningerne udfylde

Genaktivere FaceTime i Mac OS X

  1. Åbn FaceTime i Mac OS X og gå til "FaceTime" menuen og vælg "Preferences"
  2. Vend 'FaceTime' -knappen til OFF
  3. Vend 'FaceTime' -knappen tilbage til ON, og vent indtil den er færdig med at genaktivere

Når du er færdig, skal du prøve at starte et FaceTime-opkald igen.

3: Nulstil netværksindstillinger på iOS-enheden

Hvis FaceTime fejler på iOS, kan det ofte være at genoprette netværksindstillingerne, hvis du allerede har den nyeste version og allerede har aktiveret tjenesten på enheden igen:

  • Åbn "Indstillinger"> Generelt> Nulstil> vælg "Nulstil netværksindstillinger"

Dette genstarter også iOS-enheden, når den er færdig, så når den er færdig, skal du prøve at oprette forbindelse igen.

Hvad hvis jeg ikke kan opdatere iOS / Mac OS X? Er FaceTime Broken Forever?

Brugere, der ikke kan opdatere til den nyeste version af iOS eller Mac OS X, kan ikke være heldige. Desværre har Apple anerkendt et nyere problem med FaceTime-opkald, men deres beslutning er ikke til at gøre alle glade: "Opdater begge enheder (din enhed og din vens enhed) til den nyeste version af iOS, Mac OS X eller FaceTime for Mac. FaceTime-opkald vil stadig mislykkes, hvis den iOS-enhed eller Mac, du forsøger at oprette forbindelse til, ikke er opdateret. " Med andre ord, selvom du opdaterer til den nyeste version af iOS eller Mac OS X, hvis din chatpartner ikke, du kan ikke have et FaceTime-opkald.

Det er særlig problematisk for nogle store administrerede implementeringer af iOS-enheder i hele virksomheds- og uddannelsesmiljøer, hvor organiserede systemopdateringer ofte bevæger sig langsommere efter tunge interne kompatibilitetstest, og hvor opdatering af hver iPad, iPod touch eller iPhone til den nyeste version er umulig på grund af til implementeringsprotokol, restriktioner eller bare generelle it-politikker. (Jeg kender til mindst en stor organisation, der sidder fast i iOS 6, der stolte på FaceTime, nu vil de migrere til Skype på grund af dette problem. Opdatering til iOS 7 er ikke en mulighed i overskuelig fremtid på grund af softwareproblemer). Bortset fra det kan den gennemsnitlige bruger også blive forvirret eller standset af et krav om at opdatere iOS, især da tabet af en tjeneste, der lige har fungeret i årevis, nu fungerer som en fejl, tilsyneladende tilfældigt. Disse brugere er tilsyneladende ude af lykke og ude af stand til at bruge FaceTime overhovedet, for alligevel i hvert fald. Hvis du sidder fast i den båd og er utilfreds med det, kan du sende Apple din feedback om sagen eller kontakte Apple Support direkte.