Sådan tilføjes en iPod til en eksisterende konto

Fra og med 2010 omfatter Apple iPod den mest populære serie bærbare medieafspillere på planeten. IPod fungerer ved at synkronisere med iTunes, et program oprettet af Apple til køb og organisering af bærbare medier. Hvis du bruger iTunes og en iPod, som du endnu ikke har føjet til din eksisterende iTunes-konto, kan du følge et par enkle trin for at tilføje den.

Trin 1

Åbn iTunes, og tilslut din iPod til enhver tilgængelig USB-port på din computer. Efter flere sekunder vises din iPod i afsnittet "Enheder" i venstre side af skærmen. Klik på ikonet for din iPod for at vælge den.

Trin 2

Indtast et navn til din iPod. Navnefeltet vil som standard have din computers kontonavn efterfulgt af "'s iPod", men du kan lave det, hvad du vil. Klik på "OK".

Trin 3

Klik på "OK", hvis iTunes beder dig om at opdatere din iPods software til den nyeste version. Opdateringen tager flere minutter.

Klik på knappen "Synkroniser" nederst på skærmen for at føje indholdet af din iTunes-konto til din iPod. Synkroniseringen skal tage flere minutter, men det afhænger af mængden af ​​indhold i dit bibliotek.