Papirtyper til dobbeltsidet udskrivning

Udskrivning på begge sider af et stykke papir er gavnligt for miljøet og din tegnebog. Mens du kan bruge enhver type printerpapir, er nogle bedre egnet til at håndtere den mængde blæk, som dobbeltsidet udskrivning genererer. De kan lindre gennemblødningen, der lejlighedsvis sker.

Papirvægt

Papirvægt refererer til papirets tykkelse. I de fleste kontorartikler finder du en række papirvægte. Standard papirvægt er 20 pund. Dette er den mest økonomiske type papir og er velegnet til ensidet farveudskrivning eller dobbeltsidet sort / hvid-udskrivning, der ikke er billedtung. Ved dobbeltsidet udskrivning, der inkluderer farver eller billeder, skal du kigge efter en papirvægt, der er mindst 22 til 24 pund. For professionelle dokumenter, såsom brochurer eller forretningsforslag, skal du kigge efter tungt papir, der ligger mellem 28 og 32 kg.

Papirets lysstyrke

Selvom du måske tror, ​​at alle papirbeholdere er de samme, da de alle er hvide, er der faktisk forskellige grader af lysstyrke for papir. Den amerikanske skala for papirets lysstyrke er mellem 92 og 100. Jo lysere papiret er, desto skarpere vises dit dokument, når du udskriver det. For almindelige dobbeltsidede udskriftsjob derhjemme er enhver papirlysstyrke acceptabel, men hvis du udskriver forretningsdokumenter eller dobbeltsidede udskriftsjob i farve, jo lysere papir du bruger, desto bedre ser dit udskriftsjob ud.

Miljøvenligt papir

Forest Stewardship Council (FSC) sætter standarderne for papirproduktion og certificerer papirmærker som miljømæssigt ansvarlige. Genbrugspapir er en ideel mulighed for miljøbevidste personer. Mens mange mennesker tror, ​​at genbrugspapir ikke er af høj kvalitet som almindeligt papir, er faktum, at genbrugspapir med nutidens teknologi er af høj kvalitet og høj ydeevne, hvilket gør det passende til ethvert dobbeltsidet udskrivningsjob.

Syrefrit papir

Hvis du udskriver dobbeltsidede dokumenter, der skal bevares eller arkiveres over tid, er den bedste papirtype syrefrit papir. Det er fremstillet specielt til juridiske dokumenter og opbevaring af dokumenter, og papiret vil ikke gulne over tid.