iPad 2 Inventory Scanner Tool gør det muligt at finde en iPad 2 fra målbutikker lettere

Omtrent hver morgen kalder jeg flere Apple Stores og spørger om deres nuværende opgørelse og tilgængelighed af iPad 2-modeller. Op til denne uge havde butikker generelt intet på lager på det tidspunkt, de åbnede, og butiksledere fortsætter med at fortælle mig, at de har linjer om morgenen. Dette har lettet lidt for Verizon iPad 2-modellerne, men GSM- og WiFi-versionerne er fortsat meget vanskelige at finde.

Hvis du er ligesom mig, og du ikke har lyst til at bestille en iPad 2 online (fjollet, ville det have været leveret nu), du har efterladt kontrol af lager hos forhandlere og generelt krydser dine fingre, som du håber at få heldige i midt i utallige andre gør nøjagtig samme ting.

Indtast iPad 2 Inventory Scanner, som er bundet til at forbedre dine chancer. Alt du skal gøre er at indtaste din postnummer og den model, du leder efter, og hjælpeprogrammet vil kontrollere alle nærliggende målbutikker for enhver fortegnelse over den model, du har angivet. Ja, du læser det rigtigt, det kontrollerer kun Target stores inventar, men det er stadig meget nyttigt, og en af ​​mine venner brugte dette værktøj til at spore en uhyggelig iPad 2 i dag.

Tjek iPad Scanner på ChristianRadu.com

Webapp'en er baseret på finderlinks, der blev vist på MacRumors fora for en tid siden, men grænsefladen er meget mere brugervenlig til hurtige søgninger. Så hvis du forsøger at spore en iPad 2, skal du tjekke dette ud.