Sådan oprettes en remix på Magix Music Maker

Oprettelse af en remix på Magix Music Maker behøver ikke at være en vanskelig opgave. Grænsefladen på Magix-softwaren giver dig mulighed for at opdele sange i segmenter, ændre tempo og eksportere det optagede lydoutput. For at oprette en remix på grænsefladen skal du først have en ekstern lydoptagelse i et WAV- eller MP3-format. Ved at bruge Remix Agent og Remix Maker-funktionen vil du være i stand til at indstille tempo og mix-parametre til at komponere sangen.

Åbn softwaren, og klik på "File" og "Import File" fra topmenuen. Vælg placeringen af ​​den ønskede fil, du vil remixe. Højreklik på lydfilen, og vælg indstillingen "Remix Agent" i menuen. Vinduet "Remix Agent" vises. Klik på fanen "Tempo and Beat Assignment". Indstil det ønskede tempo for remixet, og klik på "OK". Højreklik på sangen, og vælg "Remix Maker" fra listen.

Vælg en af ​​de fire "Virtual DJ" pladespillere ved at klikke med musen på den. Hver DJ har forskellige indstillinger, test hver enkelt ved at trykke på "Afspil" -knappen under pladespilleren. Vælg fanen "Remixlængde" øverst i vinduet "Remix-objekter". Vælg en af ​​indstillingerne "Meget kort", "Normal" eller "Dobbelt" for at vælge den ønskede længde for hver løkke i sangen.

Vælg "Shuttle Mode" og indstil de ønskede parametre. Shuttle mode bestemmer rækkefølgen af ​​sløjferne. Indstil "Fill-Mode" -indstillingerne til de ønskede parametre. Fill-mode tilføjer ekstra instrumenter for at gøre rytmen hurtigere. Tryk på knappen "Anvend" nederst i vinduet.

Se den remixede sang ved at trykke på "Afspil" -knappen øverst på skærmen. Gentag remixindstillingerne, hvis du er utilfreds. Gem filen ved at klikke på "File" og derefter "Save" fra topmenuen.

Tips

Valg af "Meget kort" mulighed for sløjfer skaber et hurtigt tempo mix. Manipuler udfyldningsindstillingerne for pop- og hiphop-mix.