Sådan foretages fejlfinding af en HP F4180-printer

Hvis din HP Deskjet F4180-printer ikke starter nye udskriftsjob, eller hvis de udskrevne sider vises uklare eller ude af justering, er det ikke nødvendigt at straks kaste det ud og få en ny printer. Der er flere forskellige problemer, der kan forårsage problemet, fra hardwareforbindelser til forældet driversoftware. Enhver med grundlæggende computerfærdigheder kan gennemgå fejlfindingsprocessen og forsøge at rette en HP-printer, der ikke fungerer.

Trin 1

Kontroller, om indikatorlamperne øverst på HP F4180-printeren blinker. Tryk på tænd / sluk-knappen, og hold den nede, indtil printeren slukkes, hvis lysene blinker. Frakobl printerens strømkabel og USB-kablet, der er sluttet til din computer.

Trin 2

Tilslut både strømkablet og USB-kablet igen, og sørg for, at begge kabler er tilsluttet korrekt. Tryk på printerens tænd / sluk-knap, og prøv at udskrive igen. Genstart computeren, og prøv at udskrive igen, hvis udskriftsjobbet ikke starter.

Trin 3

Tryk plastikfliken på bagsiden af ​​printeren ind. Træk bagdøren ud, der holdes på plads af tappen. Kontroller, om der sidder papir eller andre genstande inde i printeren.

Trin 4

Træk genstande, der sidder fast inde i printeren, og skub bagdøren på plads igen. Træk plastikdøren ned i printerens forende. Printerens blækvogn skal automatisk glide på plads, når døren trækkes ned.

Trin 5

Fjern synligt papir eller andre forhindringer i nærheden af ​​blækholderen. Skub plastiklåsen ned på forsiden af ​​de sorte og farveblækpatroner. Træk begge patroner ud og sæt dem på plads igen.

Trin 6

Løft plastlåsene op for at låse patronerne til blækholderen. Luk den forreste plastdør, og prøv at udskrive igen.

Trin 7

Naviger til HP F4180s supportwebsted, hvis du fortsat oplever problemer med maskinen. Klik på linket "Software- og driverdownloads". Vælg din computers operativsystem, og klik på "Næste".

Vælg linket "Driver". Vælg linket "HP Deskjet komplet funktionssoftware og drivere", og vælg "Gem". Dobbeltklik på HP-driverfilen, og gå gennem vejledningen på skærmen for at installere den nyeste driversoftware.