Sådan udskrives på indeksfaner

På et travlt kontor, der beskæftiger sig med mange mapper og bindere, kan indeksfaner være en livredder, når man identificerer grupper med udskrevne data. Selvom du kan skrive på fanerne ved hjælp af en pen, er det meget lettere at udskrive dem, især når du bruger dem oftere end ikke. Indeksfaner kommer normalt i ark med perforerede faner, der er nemme at indsætte i en printer. En gyldig måde at udskrive på indeksfaner på er at oprette et dokument i Microsoft Word eller et andet tekstbehandlingsprogram, der giver dig mulighed for at udskrive et ark med faner.

Trin 1

Dokumenter fanens produkt- eller skabelonummer. På indeksfaner er der normalt et produkt- eller skabelonummer, der fortæller dig, hvilken præformuleret Word-skabelon du skal bruge til at udskrive på dem.

Trin 2

Åbn et nyt tomt dokument i Word. Klik på Office-knappen og derefter "Ny" i Microsoft Word 2007 eller "File" og derefter "Ny" i Microsoft Word 2003 eller tidligere. Vælg "Nyt tomt dokument" og klik på "OK".

Trin 3

Opsæt det nye dokument, så det svarer til fanebladet. Klik på "Værktøjer", "Letters og mailing" og "Etiketter" i Microsoft Word 2003 eller tidligere. I Word 2007 skal du klikke på fanen "Udsendelser" og derefter på knappen "Etiketter". Klik på "Indstillinger" i feltet, der vises. Rul gennem feltet "Produktnummer", indtil du ser det produkt, der matcher de indeksfaner, du har. Klik på den, og klik på "OK". Klik på "Føj til dokument" for at formatere hoveddokumentet for indeksfaner.

Trin 4

Føj teksten til hver fane, du vil udskrive, og formater den. Du kan tilføje ordlyd til alle fanerne, kun til et par faner eller til kun en.

Udskriv indeksfaner. Klik på knappen "Office" og derefter "Udskriv" i Word 2007. I tidligere versioner af Word skal du klikke på "File" "og" Print. "Når dialogboksen" Printer "vises, skal du klikke på" Properties "efter at have valgt den rigtige printer. Vælg bakken til manuel fremføring som den bakke, printeren skal trække papiret fra. Føj ark med indeksfaner til bakken til manuel fødning, og klik på "Udskriv".