Sådan fejlfindes ingen lyd i Windows 7

Hvis du ikke kan høre lyd på din pc eller bærbare computer, der kører Windows 7, kan du nemt foretage fejlfinding af problemet. Der er muligvis et lydkort på din computer, men softwaren er muligvis ikke installeret. Eller lydkortdriveren har muligvis brug for en Windows-opdatering.

Kontroller lydkortet

Trin 1

Klik på "Start" i nederste venstre hjørne af din skærm.

Trin 2

Klik på "Kontrolpanel." Kontrolpanel-vinduet vises.

Trin 3

Klik på "System og sikkerhed." Klik på "+" ikonet til venstre for "Enhedshåndtering" under "System".

Trin 4

Klik på "+" ikonet til venstre for "Lyd-, spil- og videokontrollere." Kig efter et lydkort på listen over enheder, der vises. Almindelige lydkortproducenter inkluderer Creative, Rocketfish og Auzentech.

Højreklik på din lydkort enhed. Hvis ordet "Aktiver" vises på listen, skal du klikke på det. Hvis du ser ordet "Deaktiver", er din enhed allerede aktiveret. Hvis der ikke vises nogen enhed på din liste, skal du kontrollere de specifikationer, der fulgte med computeren, for at sikre, at du har et lydkort installeret. Hvis du har et lydkort, der ikke vises på listen over enheder, skal du installere den software, der fulgte med enheden.

Microsoft retter det

Trin 1

Gå til Microsoft Support Fix It-websiden på http://windows.microsoft.com/en-US/windows/help/no-sound-in-Windows.

Trin 2

Klik på "Kør nu" øverst til højre på skærmen.

Klik på "Fortsæt". Programmet kører selv på din Windows 7-maskine, og det løser eller underretter dig om problemer med dit lydkort.

Opdater lydkortdrivere

Trin 1

Åbn din internetbrowser, og besøg producentens websted, der lavede dit lydkort. Kig efter et link til afsnittet "Support".

Trin 2

Find eller søg efter et link til support til din specifikke enhed. Klik på den.

Trin 3

Download den seneste driveropdatering til dit lydkort, og gem den på din computer. Opdateringen vil sandsynligvis være en zip-fil.

Trin 4

Find den fil, du lige har downloadet, og højreklik på den. Vælg "Uddrag til her" for at udtrække indholdet af filen til det sted. Skriv placeringen af ​​den fil, du lige har udpakket, ned.

Trin 5

Klik på "Start" i nederste venstre hjørne af din computer.

Trin 6

Klik på "Kontrolpanel."

Trin 7

Klik på "System og sikkerhed."

Trin 8

Klik på "Enhedshåndtering".

Trin 9

Klik på "Lyd-, video- og spilcontrollere."

Trin 10

Find dit lydkort, og dobbeltklik på det.

Trin 11

Vælg fanen "Driver".

Trin 12

Klik på "Opdater driver" i nederste højre hjørne.

Klik på "Søg automatisk efter driversoftware." Hvis denne søgning ikke finder den driver, du lige har pakket ud, skal du klikke på "Gennemse min computer efter driversoftware." Find og klik på driveropdateringsmappen, som du lige har pakket ud, og klik på "Næste". Windows 7 installerer din driveropdatering.