Sådan Blokerer Ukendte Opkaldsere & "Ingen Opkalds-ID" på iPhone

Nu hvor vi kan blokere opkald på iPhone ved at vælge et bestemt nummer eller kontakt, ville det ikke være rart at gå videre og stoppe alle "Ukendte" opkaldere og "No Caller ID" -opkald fra at komme til iPhone også? Typisk er de "ukendte", "ingen opkalds-id" og "blokerede" opkaldere telemarketere, robokaler og andre irriterende typer, så det er ikke som om du vil gå glip af meget, hvis vi forhindrer disse gener i at kontakte os.

Vi viser dig en smart løsning, der effektivt forhindrer alle "Ukendte" opkald og alle "No Caller ID" opkald fra at ringe til en iPhone, og forhindrer også, at andre uigenkendte numre kommer igennem til dig også.


Brug ikke denne fremgangsmåde til at blokere ukendte opkald, hvis du regelmæssigt får ønskede telefonopkald fra numre eller personer, der ringer fra ukendte og numre. . Dette virker ved at bruge din iPhone-kontaktliste som den tilladte opkaldsliste. Enhver, der ikke er i din kontaktliste, kommer ikke til iPhone.

Sådan blokerer du "Unknown Caller" & "No Caller ID" på iPhone

Dette er ikke den traditionelle blokopkaldsmetode. Det er en smart løsning ved hjælp af ikke-forstyrrelsestilstanden og din kontaktliste for at forhindre, at tilfældige ukendte opkaldere ikke når iPhone. Der er nogle advarsler, så sørg for at læse igennem og forstå, hvordan dette virker:

  1. Åbn appen Indstillinger på iPhone og gå til "Forstyr ikke"
  2. Drej kontakten ved siden af ​​"Manuel" til ON-positionen - dette tænder for ikke forstyrrelsestilstanden (som angivet af månens ikon), som i det væsentlige holder din telefon tavs, vi skal tilpasse dette dog
  3. Tryk på "Tillad opkald fra", herfra har du to muligheder for begrænsninger
    • Vælg "Foretrukne", hvis du kun vil have dine "Favorit" -kontakter for at kunne komme igennem til din iPhone. Dette er en acceptabel løsning for folk, der har deres familie, venner og andre vigtige personer på deres iPhone-favoritliste, men aldrig få opkald fra andre ikke i 'favoritter'
    • ELLER: Vælg "Alle kontakter", som muliggør telefonopkald fra alle i din kontaktliste (ikke kun Favoritter), men ikke nogen, der ikke allerede er tilføjet til din adressebog - det er den bedre løsning for mange siden Et ubekendt opkalds-, advokat- eller "No Caller ID" -opkald er naturligvis ikke i adressebogen på din iPhone, men hvis alle, du kommunikerer med IS i din iPhone-kontaktliste, vil du ikke gå glip af deres opkald

  4. Afslut fra Indstillinger og nyd din nye fred og ro

Husk: at vælge 'Alle kontakter' forhindrer ethvert telefonnummer eller en adresse, der ikke findes i din iPhone-kontaktliste, fra at nå iPhone. Du må ikke aktivere dette uden grundig forståelse, ellers kan du gå glip af opkald, du rent faktisk vil have.

Husk, at ikke forstyrr tilstand slukker iPhone fuldstændigt, stopper iPhone fra at ringe eller gøre advarselslyd og forhindre eventuelle kontaktforsøg, hvis nogen ikke er i din favoritliste eller i listen Kontaktpersoner, forudsat at du vælger en af ​​disse muligheder . På grund af hvordan dette er designet, er ikke forstyrrelsestilstanden en fremragende funktion, men den bruges generelt bedst på en tidsplan, så den starter automatisk om aftenen og slukker automatisk om morgenen, men nogle mennesker kan lide at have det på alle tid.

Det anbefales også at aktivere indstillingen "Gentagne opkald" i tilstanden Ikke forstyrr, da det ikke er sandsynligt, at nogen uden for en nødsituation gentagne gange vil ringe til iPhone.

Selvfølgelig, hvis du ikke har nogen kontaktliste og ingen i din favoritliste, kan du enten tilføje de personer, du gerne vil tale med iPhone, eller genoverveje ved hjælp af Do not Disturb-tricket for at blokere ukendte opkaldere. Hvis du bare aktiverer dette uden at have en tilstrækkelig kontaktliste, vil du stort set blokere alle opkald til din telefon, hvilket ikke er, hvad de fleste mennesker vil gøre.

Tænk bare, hvor mange gange har du faktisk besvaret et ukendt opkaldsnummer eller nummeret "Ingen opkalds-id" og havde det været noget vigtigt eller noget, du ønskede at tale med? For mig er det alligevel 95% telemarketers, politiske robokaler, opkaldssvindel og anden junk, og jeg kan kun tænke på en gang, hvor en person, jeg faktisk vidste manuelt, blokerede deres iPhone nummer fra at vises på opkalds-id med * 67-præfiks. Blokering af ukendte og ikke-opkalds-id-opkald er virkelig lavt hængende frugt, men Apple har endnu ikke tilbudt en direkte løsning på dette, så prøv i mellemtiden ikke Do not Disturb trick. eller bare for vane at aflyse et opkald, du ikke vil svare, når det kommer ind, eller sende dem direkte til voicemail fra iPhone - disse metoder kræver lidt hænder på arbejde, men de er også effektive.

Et andet trick, der plejede at arbejde, var at oprette en kontakt, der hedder "Ukendt" og "Ingen opkalds-id", og blokerer disse kontakter specifikt på iPhone, men det virker ikke pålideligt, så hvis du virkelig vil have fred stille og stoppe det ukendte opkald fra at jage din iPhone, brug DnD-metoden i stedet.

Har du en anden løsning, du bruger til at blokere ukendte opkald på din iPhone? Har du brugt metoden ovenfor og nu nyder du din fred og ro fri fra irriterende telemarketers? Lad os vide i kommentarerne!