Sådan genbruges faxmaskiner

Faxmaskiner og andet kontorudstyr bryder sammen over tid, især når de konstant bruges. Uanset om din faxmaskine bruges på kontoret eller hjemme til personlig forretning, er det vigtigt at genbruge en ødelagt faxmaskine for at beskytte miljøet. Faxmaskiner er dog ikke så enkle at genbruge som andre materialer, og det kan tage et par forsøg på at finde et sted, der tager det. At vide, hvor du skal kigge, vil fremskynde din søgning.

Kontakt producenten af ​​din faxmaskine eller et lokalt kontorforsynings- eller elektronikforretning, og spørg om de accepterer gamle faxmaskiner til genbrug. Spørg, om de opkræver et gebyr, og hvor meget dette gebyr er. Hvis det firma, du arbejder for, bruger faxmaskiner, så spørg om de genbruger deres. Spørg en leder, hvis de tager faxmaskiner fra medarbejdere til genbrug.

Kontakt dit lokale genbrugscenter, og spørg, om de tager faxmaskiner. Tag maskinen til dem, hvis de gør det, og de skal genbruge den gratis. Hvis du vil finde et genbrugscenter i nærheden af ​​dig, kan du prøve en tjeneste såsom Earth911.com. Dette websted indeholder et søgefelt for at finde det nærmeste genbrugscenter, der tager dit specifikke produkt, f.eks. Faxmaskinen.

Doner faxmaskinen, hvis den stadig fungerer. Tag det med til en butik, der sælger brugte varer, såsom Goodwill, eller giv det til en ven eller et familiemedlem, der har brug for det. Ved at donere hjælper du ikke kun en anden person, men genbruger varen.

Kontakt et genbrugsfirma, der fremstiller afhentninger, og spørg, om de kan hente en faxmaskine fra dit område. Denne service fungerer for enkeltpersoner såvel som virksomheder eller personer, der har flere faxmaskiner eller forskellige kontormaskiner til genbrug. NewTechRecycling.com er et sådant firma, der henter faxmaskiner sammen med anden elektronik til at genbruge.

Elementer, du har brug for

  • Faxmaskine

  • Telefonbog

  • Internetadgang