Hvordan bruger jeg megabyte og kilobytes i et Excel-regneark? (4 trin)

Excels Konverter-funktion har eksisteret i lang tid, men det var først i Excel 2013, at Microsoft tilføjede bits og bytes til Konverter-funktionens muligheder. Med den rette formatering konverterer konverteringsfunktionen hurtigt bits og bytes med ethvert relevant præfiks, så du kan bruge kilobytes og megabyte i Excel.

Trin 1

Indtast Konverter-funktionen i en tom celle ved hjælp af følgende format:

= Konverter (værdi, "fra", "til")

Trin 2

Skift "værdi" i formlen til det nummer, du vil konvertere. Du kan også indtaste en cellehenvisning, såsom "A1", for at konvertere et nummer fra en eksisterende celle. Den celle, der henvises til, må dog kun indeholde et tal uden nogen tekst, inklusive enhedsforkortelsen.

Trin 3

Skift "fra" til værdiens originale enhed. Brug "bit" eller "byte" til enheder af bit eller byte, og tilføj "ki", "Mi", "Gi" og "Ti" præfikset for at betegne kilo-, mega-, giga- og tera-præfikser. Enhederne er store og små bogstaver og skal være omgivet af anførselstegn.

Skift "til" til den enhed, du konverterer til. Brug det samme format, som du brugte i feltet "fra". For eksempel, for at konvertere 2.048 kilobyte til megabyte, skal du bruge følgende formel:

= Konverter (2048, "kibyte", "Mibyte")

Bemærk, at "kibyte" bruger alle små bogstaver i modsætning til "Mibyte." For at konvertere antallet i celle A1 fra bits til gigabyte skal du bruge et andet eksempel:

= Konverter (A1, "bit", "Gibyte")