Tim Cooks første brev til Apple som CEO, Post-Steve

Tim Cook sendte efterfølgende følgende e-mail til alle Apple-medarbejdere i dag, en dag efter, at Steve Jobs fratrådte direktørens stilling.

Hold:

Jeg ser frem til den fantastiske mulighed for at tjene som administrerende direktør for det mest innovative selskab i verden. Tilslutning til Apple var den bedste beslutning jeg nogensinde har lavet, og det har været et livs privilegium at arbejde for Apple og Steve i over 13 år. Jeg deler Steves optimisme for Apples lyse fremtid.

Steve har været en utrolig leder og mentor for mig, såvel som for hele ledelsen og vores fantastiske medarbejdere. Vi ser virkelig frem til Steves løbende vejledning og inspiration som vores formand.

Jeg vil have, at du er sikker på, at Apple ikke vil ændre sig. Jeg værner om og fejrer Apples unikke principper og værdier. Steve byggede et firma og en kultur, der er ulig andre i verden, og vi vil forblive tro mod det - det er i vores DNA. Vi vil fortsat gøre de bedste produkter i verden, der glæder vores kunder og gør vores medarbejdere utroligt stolte af, hvad de gør.

Jeg elsker Apple og jeg glæder mig til at dykke ind i min nye rolle. Alt den utrolige støtte fra bestyrelsen, ledergruppen og mange af jer har været inspirerende. Jeg er overbevist om, at vores bedste år ligger foran os, og at vi sammen vil fortsætte med at gøre Apple til det magiske sted, det er.

Tim

Et stort brev, der skal berolige og rally tropperne. Weben er fyldt med kommentarer og spekulationer om emnet Apple i dag, men ud af alt affaldet var det værd at bogføre.

E-mailens tekst er via ArsTechnica.