Safari 7.0.6 og Safari 6.1.6 med sikkerhedsopdateringer udgivet til Mac

Apple har udgivet en lille opdatering til Safari til Mac OS X, versioned som Safari 6.1.6 og Safari 7.0.6. Begge opdateringer indeholder vigtige sikkerhedsrettelser og forbedret hukommelseshåndtering, og Apple anbefaler, at alle Mac-brugere installerer opdateringerne.

Den nemmeste måde at downloade den nyeste version af Safari på er via Mac App Store. Gå til Apple-menuen og vælg "Software Update", hvor opdateringen skal være tilgængelig. Hvis den ikke vises, skal du muligvis opdatere App Store. Downloaden er ret lille, med en vægt på omkring 56 MB til OS X Mavericks brugere. Hvilken version er synlig for dig, afhænger af din version af OS X og den version af Safari, der for øjeblikket er installeret på Mac'en.

Udgivelsesmerknader, der ledsager sikkerhedsopdateringen til Safari 7.0.6, er følgende, takket være Apple Support:

" Om sikkerhedsindholdet i Safari 6.1.6 og Safari 7.0.6

Dette dokument beskriver sikkerhedsindholdet i Safari 6.1.6 og Safari 7.0.6
Safari 6.1.6 og Safari 7.0.6

▪ WebKit Tilgængelig til: OS X Lion v10.7.5, OS X Lion Server v10.7.5, OS X Mountain Lion v10.8.5, OS X Mavericks v10.9.4

Konsekvens: At besøge et ondsindet websted kan føre til en uventet programafslutning eller udførelse af vilkårlig kode

Beskrivelse: Problemer med flere hukommelseskort eksisterede i WebKit. Disse problemer blev behandlet gennem forbedret hukommelseshåndtering. "

Selvom du ikke bruger Safari som den primære webbrowser på en Mac, er det en god idé at installere de sikkerhedsopdateringer, der er tilgængelige via OS X. Ud over at være en god sikkerhedspolitik, kan nogle tredjeparts apps bruge Safari WebKt-motoren til at vis indhold eller data gennem visse applikationsfunktioner.