Fix en iPhone fast på Apple Logo under boot

Lejlighedsvis via standard iOS-opgraderingsprocessen, men oftest når jailbreaking, kan iPhone genstarte og sidde fast på Apple logoet ved opstart. Dette ser stort set ud som "" mod en hvid eller sort skærm.

Hvis du tænder og slukker telefonen generelt, hjælper det ikke, da du bliv stoppet ved det hvide Apple-logo, og iPhone støder aldrig. Dette er anderledes end at blive fast i genoprettelsesfunktionen, som viser grafikken "Opret forbindelse til iTunes" på iPhone-skærm, men kan løses på samme måde ved hjælp af DFU-tilstand og iTunes.


Du skal bruge et USB-kabel, iTunes, en computer og selvfølgelig iPhone (eller ipad) for at fuldføre dette job. Dette kræver, at iOS-enheden genoprettes, så brug en backup, eller vær ok ved at installere en ny ren iOS.

Fastgørelse af iPhone fast på Apple Boot Logo

Vi fokuserer på iPhone her, men det fungerer også på alle andre iOS-enheder, herunder en iPad eller iPod, der opholder sig på  Apple-logoet under opstart.

Før noget andet skal du forsøge at tvinge iPhone på ny. Gør dette ved at holde tænd / sluk-knappen og startknappen nede, indtil enheden slukker og tænder igen, der er angivet af Apple-logoet. Det arbejder ofte for at bevæge sig ud over det faste Apple logo.

Hvis det ikke virker, og iPhone / iPad er helt fast på det frosne Apple-logo, kan du gendanne iPhone til at løse problemet som beskrevet i disse trin:

  1. Slut iPhone til USB til computeren
  2. Start iTunes
  3. Sæt iPhone'en i DFU-tilstand ved at holde tænd / sluk-knappen i 3 sekunder, mens du fortsætter med at holde tænd / sluk-knappen nede, holder du også knappen Home i 10 sekunder, slip nu afbryderknappen, men fortsæt med at holde Home-knappen inde i yderligere 15 sekunder
  4. iTunes vil advare dig om at sige, at en iPhone er blevet registreret i gendannelsestilstand, klik på "OK"
  5. Vælg nu iPhone i iTunes og klik på "Gendan" knappen

Gendannelse af iPhone vil bringe den tilbage til funktionsdygtig rækkefølge, selvom du gerne vil jailbreak, bliver du nødt til at gentage det, her er den seneste jailbreak-info for at hjælpe med det.

Dette kan ske med en hvilken som helst enhed, det være sig en iPhone, iPad eller iPod touch.

Så hvorfor sker dette, kan du spørge. Den mest sandsynlige årsag er, at noget er blevet beskadiget eller gået galt i løbet af iOS installationsprocessen eller jailbreaking processen. Måske er en kritisk systemfil ændret ukorrekt, eller måske opstod der en datafejl, eller måske blev enheden genstartet midt i installationen af ​​den afgørende systemsoftware. Du vil sandsynligvis aldrig vide den nøjagtige årsag, men løsningen er simpel nok.

Lad os vide i kommentarerne, hvis denne DFU-gendannelsesløsning fungerede for at få din iPhone til at løsne sig fra det vedvarende Apple Boot Logo.