Sådan repareres en hæfteklammer SPL-1506X Papirdelemaskine

Tips

Kun makuler kreditkort og cd'er i den plads, der er beregnet til disse varer.

Advarsler

Hvis du forsøger at demontere og reparere SPL-1506X shredder, annullerer det produktgarantien. Tag altid enheden ud af stikkontakten, når du placerer dine hænder i nærheden af ​​makuleringsafsnittet på SPL-1506X. Vær forsigtig, når du bærer løst tøj, smykker eller slips, mens du makulerer papir. Brug ikke brændbare rengøringsmidler på denne enhed.

SPL-1506X papirklipperen, fremstillet af Staples kontorkæde, kan makulere 15 ark papir ad gangen samt klippe uønskede kreditkort, DVD'er og CD'er i stykker. Der er tidspunkter, hvor du muligvis skal foretage fejlfinding af problemer, herunder papirstop, overophedning, en fuld affaldskurv, problemer med stikkontakten eller smøring. At vide, hvordan du retter din shredder, sparer dig for at få en professionel til at gøre det for dig.

Papir i klemme

Find afbryderen på makuleringsmaskinen, og tryk på knappen til omvendt (REV) indstilling.

Træk papiret, der sidder fast, ud af makuleringssektionen. Slip REV-knappen, når papirstoppet er ryddet. Sørg for at lægge mindre mængder papir igennem makuleringsmaskinen på én gang, og fjern eventuelle hæfteklammer, der er i det papir, du makulerer. Sørg også for at tømme papirkurven ofte for at muliggøre en klar makuleringssti.

Træk stikket ud, hvis de foregående trin ikke har fungeret til at fjerne papirstop. Fjern eventuelt papir, der sidder fast i makuleringsafsnittet.

Overophedning

Se på indikatorlampen for overophedning / overbelastning af LED-lys for at se, om den er oplyst. Dette lys tændes, hvis motorens overophedning / overbelastningskredsløb udløses, når enheden bliver for varm.

Sluk makulatoren, og lad enheden køle ned i 25 minutter eller længere.

Tryk på tænd / sluk-knappen til "til" -indstillingen, og fortsæt med at makulere dine ting. Husk at lade enheden køle af med jævne mellemrum for at forhindre, at dette sker.

Smøring

Køb hæftemaskiner til shredder fra din lokale Staples-butik.

Brug makuleringssmøring som en del af regelmæssig vedligeholdelse. Smøremidler skal bruges hvert 30. minut med makulering eller mindst to gange om måneden.

Sæt smøreark i makuleringsapparatet, og lad dem makulere som normalt papir.

Strømspørgsmål

Se, om afbryderen er drejet til “tændt” -positionen. Kontroller din elektriske forbindelse for at se, om stikket er sat korrekt i stikkontakten. Sørg for, at den stikkontakt, du bruger, er tilgængelig, hvis du skal afbryde forbindelsen i en nødsituation.

Fjern stikket, og sæt det i igen. Prøv at tænde makuleringsmaskinen igen.

Prøv en anden stikkontakt, hvis enheden stadig ikke fungerer.