"Steve Jobs - One Last Thing" Dokumentar til Air på PBS 2. november

Afslør din DVR og gør dig klar til nogle sofa kartoffel handling næste uge, en dokumentar om Steve Jobs med titlen " One Last Thing " vil flyde på PBS den 2. november kl. 22:00. Filmen siges at være en time lang, og vil omfatte interviews med Jobs selv, såvel som hans kolleger og venner. Her er den officielle beskrivelse:

Én sidste ting tager et uhyggeligt kig på Jobs vanskelige, kontrollerende disposition og giver enestående indsigt i, hvad der fik ham til at krysse. Selvom der var nær universel aftale, at Steve Jobs var en stor innovator inden for business og teknologi, ser en sidste ting på hvorfor han var så stor. Hvad var de påvirkninger, der formede hans karakter? Hvad kørte ham fra så ydmyge begyndelser til succeshøjderne?

Med interviews med bl.a. Ronald Wayne, medstifter af Apple med Jobs og Steve Wozniak; Ross Perot, som investerede i NeXT Computer, da Jobs var ude af penge; Walt Mossberg, hovedteknologistolistiker for The Wall Street Journal, der interviewede Jobs hvert år fra 2003-2010; will.i.am, frontman og producent for The Black Eyed Peas, hvis "Jeg Gotta Feeling" i øjeblikket er den mest downloadede iTunes-sang nogensinde; Dean Hovey, designer af den originale mus til Apple; Robert Cringely, forfatter og vært af PBS-serien TRIUMPH OF THE NERDS: OPFØLGNINGEN AF ULYKKELIGE EMPIRER; Robert Palladino, kalligrafi professor ved Reed College, hvis klasser Jobs krediteret med inspirerende hans typografi design til Mac; og Bill Fernandez, der introducerede Jobs og Wozniak i Sunnyvale, hvor de tre hang ud i sin fars garage og tinkered med elektronik.

I et aldrig-udsendt interview fra 1994 uddyber Jobs på sin livsfilosofi: "Du har tendens til at få at vide, at verden er den måde, den er, men livet kan være meget bredere, når man opdager en simpel kendsgerning; og det er, at alt omkring dig, som du kalder livet, er lavet af folk, der ikke er mere kloge end dig. Når du først har læst det, bliver du aldrig den samme igen. "

I sine mange succesfulde Apple-produktlanceringer udviklede Jobs sin egen catchphrase for at drille sit publikum. Han viste sig for at nå frem til slutningen af ​​en præsentation, og han ville derefter meddele til den forventede skare: "Åh, en ting", før du afslører hans seneste designpræstation. Denne dokumentariske udforskning af livet i en af ​​Amerikas mest succesfulde innovatører og iværksættere giver hyldest til hans berømte præsentationsfærdigheder og sine unikke talenter.

Dette er et af mange shows til at dække Steve Jobs i kølvandet på hans passerer. Hvis du er fan af emnet, er det svært at få nok af disse ting.

Du kan læse pressemeddelelsen eller tjekke dine lokale lister for mere information.