Force Stop et fast applikation på iPhone, iPad, iPod Touch

IPhone og iPad er utroligt stabile, men hver eneste gang kan du komme ind i en app, der fejler sig selv og ser ud til at blive fast i en uendelig loop af iPhone-frossen vanvid. Heldigvis, hvis du befinder dig i den situation, kan du tvinge til at afslutte en frosne applikation på din iPhone, iPad eller iPod Touch .

Hemmeligheden til at tvinge til at stoppe på en app i iOS er ved at holde Home-knappen nede i 10 sekunder fra nedlukningsskærmen. Vi detaljerer trinene herunder for at fuldføre denne procedure.


Bemærk, at denne metode er rettet mod ældre iPhone, iPod touch og iPad modeller. De nyere enheder, især iPhone X og nyere, kan ikke bruge denne metode, fordi der ikke er nogen Home-knap. Men for enheder med en Home-knap kan dette fungere fint.

Force Stop Frozen Apps på iPhone, iPad, iPod

1. Hold nede søvnknappen, indtil den røde "glide til strømmen" skyderen vises (ikke skub den)

2. Slip søvnknappen, men hold den nede på knappen Home, indtil du ser "fast" -programmet forsvinde og vender tilbage til App-ikonets menuskærm.

Jeg har bemærket, at efter at kraften har afbrudt nogle applikationer, synes hele iPhone at have bremset lidt, uanset om det kommer fra en hukommelseslek eller et mysterium cpu-cyklus, har jeg ingen anelse om, så jeg vil ofte genstarte telefonen for at få tingene tilbage til normal igen .

Dette er primært rettet mod modeller af iPhone, iPod touch og iPad, der nu anses for at være forældede, selv om mange stadig er i brug, iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 3GS og iPhone 4, 4S og 5, og spidsen er høflighed af læseren Jim C. Men teknikken virker også for mange nyere iPhone og iPod touch-modeller, så tag det ikke bare ud, det virker kun på gamle enheder.

Som det viser sig, kan du faktisk tvinge til at afslutte enhver iOS-app på denne måde, ikke kun frosne eller faste apps. Bare husk, hvis du ikke har en Home-knap, så fungerer det ikke, og i stedet kan enheder som iPhone X stole på en anden tilgang til at afslutte apps.