Sådan oprettes en global variabel i SSIS

SSIS er en komponent i Microsoft SQL Server, der blev implementeret med den version, der blev frigivet i 2005. SSIS giver mulighed for at bruge programmeringskode til at udføre ønskede opgaver inden for SSIS. En af de programmeringsfunktioner, som SSIS tilbyder, er muligheden for at oprette og bruge globale variabler, som er variabler, der er angivet i hoveddelen af ​​programmeringskildekoden. Disse variabler kan bruges eller kaldes i en subrutine eller på tværs af hele programmet. Desuden bevarer globale variabler den lagrede værdi gennem hele programmets livscyklus.

Trin 1

Åbn "Microsoft SQL Server." Vælg "SQL Server Business Intelligence Development Studio" på den viste liste. Klik på menupunktet "File". Vælg "Ny" på den viste liste. Vælg "Projekt" på den viste liste.

Trin 2

Klik på "Integration Services Project". Indtast et navn til det ønskede projekt. Klik på knappen "OK". Denne handling viser vinduet Package Designer.

Trin 3

Vælg indstillingen "SSIS". Vælg de ønskede muligheder, og udfyld de nødvendige oplysninger til din SSIS-pakke.

Trin 4

Klik på fanen "Variabel". Denne handling viser vinduet Variabel. Vælg indstillingen "Tilføj variabel". Indtast et navn på variablen i feltet Variabelnavn. Vælg "Pakke" som mulighed for feltet Omfang. Denne handling definerer variablen som en global variabel for denne særlige pakke. Vælg "Streng" som datatype i datatypefeltet. Indtast den ønskede værdi for variablen i feltet Værdi.

Trin 5

Find Connection Manager i nederste venstre hjørne, og højreklik derefter på dette emne. Denne handling viser forbindelsesindstillingerne. Føj en ny "OLE DB-forbindelse" til pakken.

Trin 6

Klik på fanen "Control Flow". Træk en "scriptopgave" til kontrolflowet. Dobbeltklik på ikonet "Script Task". Denne handling åbner Script Task Editor. Vælg de ønskede indstillinger, og indtast de nødvendige oplysninger til pakken. Gem indstillingerne og oplysningerne. Luk vinduet.

Trin 7

Klik på fanen "Datastrøm". Føj en "Data Flow Task" til pakken.

Trin 8

Træk en "OLE DB-kilde" til datastrømmen. Dobbeltklik på ikonet "OLE DB Source". Denne handling åbner vinduet OLE DB Source Editor. Vælg de ønskede muligheder, og indtast de nødvendige oplysninger til pakken. Klik på knappen "OK".

Trin 9

Træk en "OLE DB-destination" til datastrømmen. Dobbeltklik på ikonet "OLE DB Destination". Denne handling åbner vinduet OLE DB Destination Editor. Vælg de ønskede indstillinger, og indtast de nødvendige oplysninger til pakken. Klik på knappen "OK".

Udfyld SSIS-pakken på den ønskede måde.