Kindle Tutorial

Kindle er en beskyttet e-bog-læser, designet og udviklet udelukkende til Amazon, der giver dig mulighed for at læse digitale bøger, aviser, magasiner og blogs. Enheden har en 3 GB hukommelse til opbevaring af bøger, et batteri, der holder op til en måned mellem opladning og en sort og hvid e-ink-skærm. Brugere kan oprette forbindelse til Amazon Kindle e-bogbutik for at købe bøger og abonnementer direkte fra Kindle.

Læsning

Trin 1

Tænd Kindle, og brug d-pad-knapperne til at rulle op og ned gennem listen over e-bøger. Når den e-bog, du vil læse, er understreget, skal du trykke på centerknappen på d-pad'en for at åbne den.

Trin 2

Tryk på side-drejeknapperne på siden af ​​Kindle for at bladre gennem e-bogens sider. Sidevendeknapper er placeret på venstre og højre side af Kindle for at rumme både venstre- og højrehåndede brugere.

Trin 3

For at stoppe læsningen skal du slukke for enheden ved hjælp af tænd / sluk-knappen i bunden. Kindle husker automatisk din side.

Hvis du vil ændre e-bøger, skal du trykke på knappen "Hjem" på tastaturet og vælge en anden e-bog, der skal læses. Kindle husker automatisk den side, du læste i hver e-bog, og vender tilbage til den side, når du genåbner e-bogen.

Køb af indhold

Trin 1

For at besøge online Amazon Kindle-e-bogbutikken skal du trykke på knappen "Menu" og vælge "Gennemse Kindle Store."

Trin 2

Brug d-pad-knapperne til at navigere rundt i butikken, og tryk på centerknappen for at vælge de e-bøger, aviser eller andet Kindle-indhold, du vil gennemgå nærmere.

Trin 3

Klik på knappen "Prøv en prøve" for at downloade en prøve af e-bogen. De første par sider af e-bogen, avisen, magasinet eller andet indhold downloades automatisk til fænge uden omkostninger.

For at købe Kindle-indhold skal du fremhæve knappen "Køb" og klikke på d-padens midterste knap. E-bogen debiteres det kredit- eller betalingskort, der er knyttet til din Amazon-konto, og købet downloades automatisk til enheden.