Mac OS X 10.7 Lion Systemkrav

Opdatering: Mac OS X Lion er blevet udgivet !. Du kan downloade OS X Lion fra Mac App Store nu for $ 29.99 lige nu.

Vi er alle begejstrede for Mac OS X Lion. Vi ved, at det kun er $ 30, men et enkelt køb dækker installering på alle dine Mac'er. Vi ved, at det vil blive udgivet i juli gennem Mac App Store. Men indtil nu kendte vi ikke hardwarekravene. Nu gør vi det.

Mac OS X Lion Systemkrav

For at installere Mac OS X 10.7 skal du bruge:

  • Intel Core 2 Duo, Core i3, Core i5, Core i7 eller Xeon processor
  • 2 GB RAM
  • Mac OS X 10.6.6 eller nyere med Mac App Store installeret
  • Mindst 4 GB ekstra diskplads til at rumme downloaden, men mere anbefales naturligvis

Det er det. Hardwarekravene er overraskende grundlæggende, men det er gode nyheder. Apples egen Lion-websted giver endda en simpel tre-trinsproces for at installere opdateringen, når den bliver tilgængelig: Kontrollér Mac-kompatibilitet, opdater til den nyeste Snow Leopard, og download Lion fra App Store.

Hvad med opgradering fra OS X 10.5 Leopard direkte til Mac OS X 10.7 Lion?
Hvis du opfylder hardwareaspekterne af Lion-systemkravene, skal du højst sandsynligt opgradere først til 10, 6 før 10, 7, simpelthen fordi 10.6.6 er den udgivelse, som Mac App Store var inkluderet i. Lion kræver, at App Store skal installeres fra og dermed 10.6.6 kravet om at installere. Hvis du er i denne situation, er Snow Leopard $ 29 med gratis forsendelse fra Amazon .

Core 2 Duo er IKKE det samme som Core Duo
Dette er vigtigt at påpege: Core 2 Duo-chip er nyere og understøttes fuldt ud af Mac OS X Lion. Faktisk skal enhver Mac, der købes inden for de sidste 5 år, have Core 2 Duo CPU'en, og den understøttes fuldt ud. Navne er ens, men chipsettet er fundamentalt anderledes, idet Core Duo er en gammel Pentium-M-baseret 32-bit processor, og Core 2 Duo er en helt anden 64-bit arkitektur. Påkalde den forvirrende navngivning på Intel.

Hvad med Core Duo & Core Solo Macs?
Du vil bemærke Core Duo & Core Solo CPU'er understøttes ikke officielt. Core Duo & Solo chipset lavede et kort udseende på en serie af Mac'er udgivet mellem 2006 og begyndelsen af ​​2007, så enhver Mac nyere end 2007 skulle være god at gå. De andre nyheder om de ældre CPU'er er, at brugerne har hacket Lion Developer Builds til at arbejde på disse chips, så du kan vædde på, at nogen vil gøre det samme for den endelige Lion release også. Når det er sagt, er der sandsynligvis en god grund, at Apple har valgt ikke at støtte Core Duo og Core Solo CPU.