Sådan finder du et eksempel på faxomslag

Ligesom mange andre forretningsopgaver kan sporing af et eksemplar på faxomslag få dig til at spekulere på: "Nu, hvor svært kan det være?" I virkeligheden er det ikke svært at finde en faxforsidearkskabelon, men det kan være at indsnævre dine valg. Du står over for to grundlæggende arenaer: dit tekstbehandlingsprogram eller onlineuniverset.

Indstillinger for tekstbehandling

Åbn dit tekstbehandlingsprogram, og klik på fanen "fil" i øverste venstre hjørne. Klik på "nyt", som åbner et andet felt til højre.

Se efter en knap, der siger "breve og fax", "faxer", "faxomslag" eller "skabeloner og dokumenter", afhængigt af dit specielle tekstbehandlingsprogram og version. Tryk på den relevante knap, og vent på, at et skabelongalleri vises.

Gennemse galleriet til faxforsideark, indtil du finder et ark, der appellerer til dig. Husk, at når du har trykket på "Opret" -knappen, vil du være i stand til at tilpasse arket til dine specifikationer. Hvis du f.eks. Finder en stil, som du kan lide, men ikke kan lide ordene "Til" og "Fra" øverst på faxforsiden, kan du ændre ordene til "Afsender" og "Modtager".

Online indstillinger

Åbn din browser, og skriv ordene "faxforsideark" eller "faxforsidearkskabeloner." Tilføj adjektivet "gratis", hvis dette er dit mål. Uanset hvad, skal du finde hundredvis af websteder, der tilbyder skabeloner til faxforsider.

Begræns din online søgning ved at gå direkte til Google Docs, hvis du vil forenkle processen. Skriv "faxdæksel" i søgefeltet øverst på siden, og klik derefter på "søgeskabeloner." Et galleri med skabeloner vises. Se dem, der ser lovende ud, og klik derefter på "brug denne skabelon" til den, du vil bruge.

Undersøg ordene, hvis du vil tilføje en "fortrolig" advarsel eller ansvarsfraskrivelse i bunden af ​​dit faxforsideark. De fleste gratis skabeloner inkluderer ikke denne funktion, men de er passende, når du sender et følsomt, klassificeret dokument eller en, der er relateret til et juridisk eller sundhedsmæssigt problem. University of Rochester og University of Maine websteder tilbyder forslag til formulering af sådanne advarsler og ansvarsfraskrivelser (se Ressourcer).

Tips

Hvis du sidder fast hvor som helst undervejs med at oprette et faxforsideark i dit tekstbehandlingsprogram, skal du gå til "hjælp" -funktionen for at hjælpe dig med at navigere i vanskelighederne.