iPad 2 online-salg starter i aften klokken 1:00

Tag en kop te eller kaffe og gør dig klar til en sen aften! Hvis du ikke ønsker at håndtere de uundgåelige linjer på den officielle iPad 2 lanceringen i morgen klokken 17:00, kan du holde dig vågen sent i aften og bestille den direkte fra Apples netbutik fra kl. 01:00 PST.

Bortset fra at være i stand til at shoppe i din pyjamas, vil køb online give dig gratis forsendelse, evnen til at indgravere iPad 2, og du vil næsten være garanteret at få en inden for få dage, mens mange af butikkerne sandsynligvis vil sælge ud af eksisterende lager.

Her er klip fra Apples pressemeddelelse (vægt min):

CUPERTINO, Californien-10 marts 2011-Apple® annoncerede i dag, at iPad ™ 2, den næste generation af sin magiske enhed til browsing internettet, læser og sender e-mail, nyder billeder, ser videoer, lytter til musik, spiller spil, læser bøger og meget mere, vil være tilgængelig i morgen kl. 17 lokal tid på alle 236 Apple-butikker i USA og gennem Apple Store® (www.apple.com), der begynder kl .

Hvis du er engageret og ønsker at få hænderne på den fedeste tablet rundt så hurtigt som muligt, er her hvor du kan købe iPad 2 i morgen.