Sådan synkroniseres min Android-telefon

En ComScore-undersøgelse fra april 2011 viser, at Googles populære Android-telefonsoftware overhalede alle andre konkurrenter for at have flest abonnenter i USA. Google holder dataene for sine millioner af Google-abonnenter synkroniserede og sikre ved brug af Google Cloud-serverne. Cloud henviser til computerservere og lagring, der er tilgængelige via telefon- og internetforbindelser overalt i verden. Google synkroniserer dine Google Reader, bøger, kontakter, Gmail, billeder og kalenderoplysninger. Du kan også synkronisere andre applikationer og tjenester såsom Facebook, Twitter og Microsoft Exchange.

Trin 1

Tryk på husikon-knappen, og tryk derefter på knappen for ikonikonet på din telefon. Tryk på "Indstillinger" på berøringsskærmen, og tryk derefter på "Konti og synkronisering."

Trin 2

Marker afkrydsningsfeltet ud for "Baggrundsdata" for at tillade din Android-telefon at synkronisere data for programmer, der ikke bruges aktivt. Dette betyder, at oplysningerne er tilgængelige, så snart du åbner appen, men den bruger hurtigere batteri og data. Marker afkrydsningsfeltet ud for "Autosynkronisering" for at tillade programmer på din telefon at synkronisere uden at bede om tilladelse fra dig.

Tryk på en af ​​kontiene under "Administrer konti" for at se, hvilke emner der synkroniseres. Marker afkrydsningsfeltet ud for de emner, du vil synkronisere. Tryk på tilbage-knappen på telefonen. Klik på knappen "Tilføj konto" for at vælge en ny konto, der skal synkroniseres. Vælg den kontotype, du har, og indtast derefter dit brugernavn og din adgangskode til kontoen. Den indledende synkronisering tager flere minutter at downloade oplysningerne til din telefon.