5 forbedringer og funktioner iOS App Store Dårligt behov

App Store er fantastisk og alle, men det kan helt sikkert bruge en fin tune-up og nogle sans for sansetilføjelser. Med iOS 7 i rørledningen håber vi at se netop det (og vi er ikke de eneste), så her er fem ting, som App Store i iOS har brug for hurtigere end senere. Uanset om det er fastsættelse af ting, der driver alle nødder eller kun nogle få forbedringer af sans fornuft, er disse højt på vores prioritetsliste, hvad er der for dig?

1: Ret apps efter en kort prøveperiode for en refusion

App Store skal have en enkel metode til at returnere og refundere apps af en eller anden grund inden for en tildelt tid. Med mængden af ​​knock-off junk apps derude, synes dette som en no brainer, men af ​​en eller anden grund har Apple ikke vedtaget funktionen. Dette er en ting, som Android / Google Play Butik fungerer meget godt, som indeholder denne mulighed med en rimelig klausul: Du har 15 minutter til at prøve en app og bruge den, og returner den til en fuld refusion. Du kan kun købe hver enkelt app en gang, og hvis du køber den en anden gang, kan du ikke returnere den igen. Sane, rimelig, hvorfor vedtager Apple ikke dette også? I stedet hvis du køber en knock off crap app eller din 5-årige fætter går haywire at købe hver eneste Pokemon-vare på butikken, er du enten fast i det eller du skal gå gennem en indirekte proces til i princippet at bede om en retur ved at bruge funktionen "Rapporter et problem". Ikke godt. Ja, Apple refunderer ofte ting på grund af tekniske problemer (dvs.: ingen kompatibilitet, app fungerer slet ikke osv.), Men det skal udvides til generelle refusioner. Det ville være mere brugervenligt, og ville sandsynligvis forhindre mange af de 1 stjernede anmeldelser derude også.

2: Fremskynde App Store dramatisk

App Store fik en vigtig opdatering med iOS 6 ... og nu er det så langsomt på nogle enheder, at det er ubrugeligt. Det er langsomt at indlæse, det er langsomt at gennemse, det er endda ofte uresponsivt og uhøfligt, når du ruller på samme måde som den universelt lambastede første gen Kindle Fire var. Dette ser du alt for længe, ​​når du starter App Store nu:

Hvem vil se på dette i et par minutter? På en iPad 3 vil du stirre på disse typer af skærme på hver fane i en god 30 sekunder hver, før melasserne af billeder langsomt hælder på skærmen. Selv på en helt ny iPhone 5 vil du bruge 10-20 sekunder på at se en grå blank "Loading ..." skærm. Hvad er problemet? Er det den nye HTML5 backend? Er det kun dårligt optimerede sider og billeder? Hvem ved, men uanset hvilken aftale der er her er det en forfærdelig brugeroplevelse og et massivt skridt baglæns fra en gang lynhurtigheden på App Store i iOS 5 og før. Huske på, at? Når App Store var super hurtig? Det var godt at fastsætte hastighedsproblemerne bør have høj prioritet.

3: Søg i App Store fra iOS Spotlight Search

Ville det ikke være rart at kunne bruge den generelle iOS Spotlight-søgning til hurtigt at finde en app i App Store? Ikke som et fuldt udbygget App Store-søgningsinterface, men det ville være dejligt at kunne skrive navnet på en app og få et link til det med det samme, måske endda med en "Install" -knap ved siden af ​​det.

Taler om søgning, hvorfor ikke tilføje nogle grundlæggende Siri-support til at finde og downloade apps også? Bare at sige "Siri, download Kayak" ville være uendeligt hurtigere end at starte Slow Store, skrive "Kayak", finde den i søgeresultaterne, trykke "Install", indtaste adgangskoden og vent derefter.

4: Evne til at ignorere appopdateringer

Vi bør kunne ignorere appopdateringer, hvis vi ikke vil installere dem. Måske kan du med en enkel og velkendt svejsning sidelengs gestus som du kan for at slette musik eller fotos.

Jeg lod min iPad samle støv i nogle uger og pludselig har jeg 84 app opdateringer venter. Jeg kan ikke installere dem alle, hvis jeg ville, fordi alt ender med at blive fast på "Venter ..." og jeg vil ikke gøre den manuelle tryk og igen trykke på fix til 84 individuelle apps gemt på tværs af flere startskærm sider og fyldte i forskellige mapper. Helt ærligt vil jeg alligevel ikke opdatere 84 apps, og jeg ved, at jeg ikke er den eneste, der holder på den nu gamle version af Twitter-appen til iPad for at undgå det redesignede rod. Nogle gange er ældre versioner af apps bare bedre, og det ville være rart at kunne holde sig uden opdateringer, der ophobes, som vi ikke vil have. Vi har evnen til at ignorere opdateringer i Mac App Store, hvorfor ikke have det på iOS også?

5: Stop bugging os for et password hele tiden

Indtastning af Apple ID-adgangskoden hver gang du vil downloade en app, er irriterende. Dette blev tilsyneladende løst i IOS 6, men det synes ikke at fungere på nogle enheder.

Dette er enten en fejl eller en tilbageholdenhed med at gemme adgangskoden ud over et minut, måske fordi der ikke er noget som lette tilbagebetalinger. At spørge om et kodeord giver mening, hvis en anden bruger den samme enhed, men hvis du er den primære "betroede" ejer / bruger, er det bare frustrerende.

Hvad ellers?

Har du nogen ideer til, hvordan du forbedrer App Store-oplevelsen? Hvad skal ændres? Hvad kunne være bedre? Chime i kommentarerne med dine egne ideer og måske bare Apple vil lytte!