Sådan fejlfindes en Polaroid DVD-afspiller

Selvom Polaroid er mest kendt for sin serie af film og kameraer, producerer virksomheden andre produkter, herunder bærbare DVD-afspillere. Disse afspillere giver dig mulighed for at se film på farten, uanset hvor du er. Du kan dog lejlighedsvis løbe ind i problemer med den bærbare Polaroid DVD-afspiller, i hvilket tilfælde du skal foretage fejlfinding af problemet, hvis du vil fortsætte med at se dine film.

Trin 1

Udskift batterierne på din Polaroid DVD-afspiller. Hvis batterierne dør på din enhed, kan du ikke se film.

Trin 2

Åbn DVD-kabinettet, og sørg for, at DVD'en trykkes helt ned på spindlen. Hvis DVD'en ikke er tændt korrekt eller er løs, fungerer afspilningen ikke.

Trin 3

Fjern støv eller snavs fra indersiden af ​​DVD-afspilleren. Dette snavs kan få din film til at springe over, mens den afspilles.

Trin 4

Skub dit lydhovedstik ind i "Audio Out" -porten. Højttalersystemet på Polaroid DVD-afspilleren er ikke af den bedste kvalitet, så du skal lytte til dine film gennem et sæt hovedtelefoner.

Undgå at se hjemmelavede dvd'er på Polaroid DVD-afspilleren. Det har ikke evnen til at læse DVD-formatet af selvoprettede DVD'er.