Sådan sendes en testfax til en faxmaskine

Når du opretter en faxmaskine og har den tilsluttet en fungerende telefonlinje, vil du teste den for at sikre, at den fungerer korrekt. Test af en faxmaskine fortæller dig, om du har brug for at foretage fejlfinding i din opsætning, eller om systemet er funktionelt. Du kan sende en testfax til en faxmaskine ved hjælp af et online faxtestwebsted.

Klik på linket for den gratis fax nul-service i ressourceafsnittet, eller find en anden online faxtesttjeneste for at sende en testfax til din maskine.

Indtast oplysninger om afsenderen og modtageren af ​​faxen i online faxtesttjenesten. Du kan indtaste dit navn eller et fiktivt navn, hvis du ønsker det. Udfyld de nødvendige blanke for afsenderens navn, afsenderens e-mail-adresse og modtagerens navn. Indtast det faxmaskinnummer, som du tester, i feltet Receiver Fax #.

Skriv noget tekst i feltet Faxoplysninger. Den tekst, du angiver, er den besked, du vil sende i din testfax. Du kan måske skrive noget som: "Dette er en testfax til mig selv." Du kan også uploade et dokument fra din computer til fax til dig selv ved at klikke på Gennemse-knappen, finde det dokument, du vil sende i din tekstfax fra dine computerfiler, klikke på OK og vente på, at dokumentet uploades til onlinefaxen. service.

Klik på Send gratis fax nu for at sende testfaxen til din faxmaskine.

Lyt efter, at din faxmaskine ringer, og at din enhed kan modtage din testfax. Faxen skal sendes inden for få minutter.