Sådan åbnes en ny Hotmail-e-mail-konto

Microsofts Hotmail er en gratis, brugervenlig webbaseret e-mail-tjeneste, der ejes af Microsoft. Du kan oprette en Hotmail-adresse til enten personlige eller forretningsmæssige e-mail-konti. Når du har oprettet din nye e-mail-konto, kan du tilpasse den måde, den ser ud i din browser ved at ændre baggrundsfarver og skriftstørrelser. Oprettelse af en Hotmail-adresse kræver, at du har et Windows Live ID.

Trin 1

Start din webbrowser, og besøg Hotmail-webstedet (se link i Ressourcer). Hvis du allerede har et Windows Live ID, kan du logge ind på højre side af siden og springe trin 2 over.

Trin 2

Klik på "Tilmeld" -knappen nær midten af ​​siden til venstre.

Trin 3

Indtast dit ønskede brugernavn, og vælg, om du vil have din e-mail-adresse til at slutte med @ hotmail.com eller @ live.com fra rullemenuen ud for Windows Live ID-feltet. Alternativt kan du klikke på linket under feltet for at bruge din eksisterende e-mail-adresse til at oprette et Windows Live ID.

Trin 4

Indtast et kodeord to gange; at gøre dette sikrer, at du ikke laver en fejl i din adgangskode, medmindre du laver fejlen begge gange. Adgangskoder skal være mindst seks tegn lange og skelner mellem store og små bogstaver; når du skriver adgangskoden på webstedet, vil du vise dig, hvor stærk den er (eller ikke er).

Trin 5

Indtast dit telefonnummer, hvis du vil have Microsoft til at sende en sms til dig, hvis du mister din adgangskode; dette trin er valgfrit.

Trin 6

Indtast en alternativ e-mail-adresse, eller klik på linket lige under e-mail-feltet for at vælge et sikkerhedsspørgsmål og svar i stedet.

Trin 7

Indtast dit for- og efternavn, vælg dit land / din region, indtast dit postnummer, vælg dit køn, vælg din fødselsdato, og indtast derefter CAPTCHA-koden nederst på siden for at indikere, at du er et menneske og ikke en bot .

Trin 8

Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet "Send mig salgsfremmende e-mails ..." under CAPTCHA-koden, hvis ikke Microsoft ønsker at sende dig salgsfremmende e-mails om Windows Live, Bing og MSN. Lad det være kontrolleret, hvis du vil have disse e-mails sendt til dig.

Trin 9

Klik på knappen "Jeg accepterer" nederst på siden for at acceptere vilkårene og oprette din Windows Live ID og Hotmail-konto. Hvis din valgte e-mail-adresse allerede er taget, informerer webstedet dig øverst på siden; du bliver nødt til at fortsætte med at prøve nye id'er, indtil du finder et, der ikke er taget. Du bliver også nødt til at indtaste CAPTCHA-koden igen, men resten af ​​dine oplysninger skal forblive intakte.

Klik på linket Indbakke øverst på siden, når du med succes er i stand til at logge ind for at læse Hotmails velkomst-e-mail til dig. Fra nu af kan du blot besøge Hotmail-webstedet og logge ind med dit Windows Live ID til højre på siden for at få adgang til din Hotmail-konto.