ReBirth til iPad

ReBirth er en software synthesizer fra 1990'erne, der er genfødt med hævn til iPad, og det ser helt fantastisk ud. ReBirth til iPad emulerer en Roland TB-303 Bass synthesizer, og Roland TR-808 og 909 Trommemaskiner, der hovedsageligt er hæfteklammer af musik skabt i de sidste 30 år (80'erne, techno, hip hop, electro, dance, pop osv. ). Det tager fuld fordel af multi-touch support og har nogle smukke fantastiske funktioner, her er beskrivelsen fra App Store:

"ReBirth emulerer trofast dansemusikens tre backbone-enheder: Roland TB-303 Bass synth og Roland TR-808 og 909 tromlerne. Kombiner disse med FX enheder, fuldt udvalgt mønster sequencers og en smuk udseende interface og du er klar til at lave killer spor på din iPad. Del din musik med venner på Facebook, Twitter og mere ved hjælp af de indbyggede delingsfunktioner. "

For virkelig at forstå, hvor cool denne iPad app er, vil jeg stærkt anbefale at se videoen nedenfor, den går dig gennem appen og viser dig, hvor nemt det er at lave sløjfer og derefter fulde sange, som så kan eksporteres som en MP3.

ReBirth til iPad koster $ 14, 99 og er tilgængelig nu via App Store.

Jeg kan ikke vente med at se, hvad der produceres med denne app, frigøre kreativiteten!