Sådan testes og opbevares en bærbar computer gratis

Bærbare computere blev bredt tilgængelige i slutningen af ​​1980'erne efter en vellykket kørsel med NASA. William Moggridge arbejdede for at perfektionere computersystemerne ved hjælp af en lille, bærbar og holdbar enhed. Da den stadigt blomstrende teknologiske tilstrømning fortsætter med at udvikle mere kraftfulde og mindre computere, søger producenterne konstant feedback og rådgivning fra offentligheden til hvem de har til hensigt at sælge produkterne. Mange gimmicks ser ud til at love gratis elektronik og opgraderinger med den nyeste og største computer på markedet, men der er nogle legitime måder at teste en bærbar computer på og opbevare den gratis.

Besøg webstederne for de mest populære mærker inden for bærbare computere og teknologi. Disse organisationer er sultne efter feedback på alle deres forskellige nye udstyr. De tilbyder ofte kampagner, der giver dig mulighed for at teste den nye teknologi på bærbare computere og med tiden beholde produktet - hvis du vinder deres tegninger.

Deltag i undersøgelser, afstemninger og belønningsprogrammer, der er tilgængelige online. Mange af disse programmer fører dig gennem en liste med spørgsmål og kommentarer. Hvis du vælger at deltage i et specifikt belønningsprogram for en af ​​sponsorerne, kan du blive berettiget til at modtage gratis merchandise, inklusive bærbare computere og anden elektronik.

Gennemse de mange online muligheder, der reklamerer for gratis bærbare computere, og deltag i deres programmer. Normalt er disse websteder sponsoreret af producenter, der ønsker information om kundernes behov og ønsker, samt for at markedsføre deres produkter til en bred vifte af mennesker. Du kan ofte teste en maskine i et bestemt tidsrum, og derefter skal du sende feedback, besvare spørgsmål og udføre specifikke processer på maskinen for at kontrollere dens ydeevne. I mange tilfælde giver producenterne dig mulighed for at opbevare maskinen gratis, når du har gennemført alle de opgaver, de har tildelt dig.

Besøg dit lokale elektroniske lager, og spørg en manager om de beskadigede eller returnerede varer, der ikke kan sælges til offentligheden. Hvis du har en evne til elektronik, kan du sandsynligvis hente en af ​​disse gratis og reparere den selv. Du kan også ansætte en professionel til at arbejde med den beskadigede bærbare computer og prøve at bjærge maskinen.