Sådan ændrer du e-mail-adresse, der er knyttet til Apple ID

Dit Apple ID bruges til iCloud, iCloud-sikkerhedskopier, logger ind i App Store, køber, køber ting fra Apple Store og meget mere. Det er et vigtigt element i at være en Apple-kunde og være i Apples økosystem, så du vil være sikker på, at du har den rigtige email-adresse konfigureret og knyttet til dit Apple-id. Sjældent kan nogle brugere ændre e-mail-adressen, der er knyttet til deres Apple-id, og denne vejledning vil gennemgå, hvordan du ændrer e-mail-adressen, der er knyttet til et Apple-id.


Bemærk, at dette fokuserer på at ændre e-mail-adressen, der er knyttet til et eksisterende Apple-id, det er ikke det samme som at ændre Apple-id'et på en enhed selv, hvilket ville betyde, at du bruger et helt andet Apple ID. I stedet bruges samme Apple ID, men e-mail-adressen ændres, for eksempel hvis du ændrer din e-mail-adresse permanent, end det kan være nyttigt. Hvis du ikke er sikker på, hvad det betyder, må du ikke røre med nogen af ​​Apple ID-indstillingerne. Hvis du ikke har nogen grund til at ændre Apple ID-e-mail-adressen, skal du ikke ændre den.

Sådan ændrer du e-mail-adresse, der er associeret med Apple ID

Dette vil ændre e-mail-adressen, der bruges til at logge ind og bruge et Apple ID, iCloud og relaterede funktioner.

  1. Åbn en webbrowser på en Mac, iPad, iPhone eller Windows-pc (brug Safari, hvis der er problemer)
  2. Gå til https://appleid.apple.com/, den officielle Apple ID-administrationsside og log ind på dit eksisterende Apple ID *
  3. Vælg indstillingen "Rediger" på siden af ​​kontokortet
  4. Vælg nu "Change Email Address" under den eksisterende email, der er knyttet til Apple ID
  5. Indtast den nye e-mail-adresse, du vil bruge, og tilknyt Apple-id'et i [email protected], og klik derefter på "Fortsæt"
  6. Vent et øjeblik eller to for en verifikations-email for at komme til den nye e-mail-adresse, og indtast derefter denne bekræftelseskode i feltet og vælg "Bekræft"
  7. Klik på "Udført" for at gemme ændringerne

* Hvis du har konfigurationen til at bruge Apple ID 2-faktor-godkendelse, skal du bekræfte en kode, før du kan logge ind på Apple ID-webstedet.

Igen ændrer du ikke selve Apple ID'et, der er logget ind i en enhed, det ændrer simpelthen den e-mail-adresse, der bruges til en bestemt Apple ID-konto.

Når du har foretaget denne ændring, vil alle fremtidige tilfælde at logge ind på en iOS-enhed, iPhone, iPad, Mac, iCloud, iTunes eller andre steder bruge den nye e-mail-adresse, du har ændret til. Den gamle e-mail-adresse, der er knyttet til Apple-id'et, virker ikke længere og ikke længere logget ind. Du skal bruge den nye linkede e-mail-adresse for at logge ind i fremtiden.

Kun gøre denne ændring, hvis du skal gøre det, det skal ikke ændres tilfældigt. Hvis du ændrer e-mail-adressen, der er knyttet til et Apple-id, vil det gøre enhver anden enhed, der er logget ind med den tidligere e-mail-adresse (selv om det samme id) ikke længere fungerer. På samme måde, hvis du foretager ændringen og glemmer din e-mail eller adgangskode, der er knyttet til kontoen, skal du følge trin for at gendanne et glemt Apple ID, hvilket i bedste fald er en gener.

Kendskab til en anden mulighed for at ændre en Apple ID-e-mail-adresse? Har en alternativ tilgang til at opnå samme effekt? Lad os vide dine tanker i kommentarerne.